spy Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2007 Έλα εδώ το χω http://guitare.playback-europe.com/hagstrom-hj-600_vintage_sunburst-12297.html Καλά σε είχα κόψει εγώ ότι ετοιμαζόσουν να γίνεις ψηλός ξανθός σχιστομάτης. Ρε, πολλή πέραση οι Hagstrom! Να φανταστείς, είμαι τώρα σε μία ελβετική κωμόπολη και στο τοπικό μαγαζί μουσικών οργάνων έχει περισσότερες Hagstrom από Fender! :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2007 Θεϊλα τα κιθαρόνια ρε με design που διαφέρει και αρκετα απο τις άλλες και νομίζω έχει και αρκετά καλό hardware.Απο τη φωτογραφία μου φαίνεται ότι αυτή έχει και σιδερένιο nut ή τουλάχιστον σκούρο πλαστικό.Κάτι που με χαλάει απο τις φωτό είναι ι βλακεία που φτιάχνεις το ύψος των χορδων και το intonation.Μου φαίνεται καφέ αλλά τα φαινόμενα μπορεί και να απατούν, θα δείξει όταν λυθεί το πρόβλημα με την τράπεζα.Ακόμα δεν έγινε δεκτή η παραγγελία μου γμτ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2007 Ενα πιατο γουρουνόπουλο, μελομακάρονα και βασιλόπιτα σο κοκαλιάρικο κορίτσι της προηγούμενης σελίδας! Εγώ θέλω ο Αγιος Βασίλης να μου φέρει αυτήν (με ότι κουβαλάει μαζί της). ;D ;D ;D Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2007 Εεεεετσι μ@#νι μέχρι στα κιθαρόνια για να πείθει."Πάρτο, πάρτο βγάζει και υγρά(το thrush rod)". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2007 Εμένα προσωπικά δε θα μου φέρει τίποτα, ;D αλλά στην κόρη μου θα φέρει αυτή: ;) Πως την κόβετε; Wasted έγραψες. Δεν την έχω ξαναγράψει την έκφραση γιατί μου τη δίνει ιδιαίτερα, αλλά εδώ σου έρχεται κουτί. Φοβερή ιδέα. Kαι ο 'Αι Βασίλης ας σου φέρει ένα χαμόγελο που να είναι το καλύτερο δώρο!! Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2007 +1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2007 Ο Άη-Βασίλης κι εγώ μετράμε τα λεφτά εδώ και μήνες κι όλο λειψά τα βρίσκουμε. ;D ...σκεφτόμαστε πάντως ότι ένας λαμπάτος combo όλο και κάπου θα χρησίμευε... ::) τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jack2 Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2007 Εγώ επειδή τα βαρέθηκα όλα είπα να το ρίξω λίγο έξω και ζήτησα αυτή. Μας εβγαλες τα ματια βραδιατικα παναθεμα σε. Αν στη φερει παντως, πες το και σε εμας, για να περασουμε και να το γιορτασουμε ολοι μαζι. :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Acanthor Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2007 Εμένα πάλι μου φέρνει σε λίγες μέρες ένα κομμάτι σκέτη τρέλα! μαζί μ'αυτά στο πακέτο Sorry για το άσχετο αλλά αυτά θα μου φέρει ο Άη Βασίλης....Τώρα αν εννοείτε μόνο μουσικά, τότε από τίποτα μέχρι 1 μαγνήτη ας πούμε... ..there's too much panic in this town... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2007 του ζητησα και τελικα δεχτηκε να μου φερει εναν tech 21 trademark 30 ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση