kwstas79 Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2007 Φίλε wasted, το καλύτερο δώρο για την κορούλα σου θα ήταν μια αιώνια συνδρομή στο μέταλ χάμστερ. Εμένα θα μου φέρει μια Hagstrom HL-550. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2007 Εγώ του είχα ζητήσει μία Epiphone Sheraton, αλλά τελικά θα μου φέρει αυτή: http://www.musiciansfriend.com/document?cpd=0OEY&doc_id=99371&base_pid=518921&index=1 ;D ;D ;D α τον άτιμο :D Να σου πω πάντως η Sheraton II είναι μανούλι σε natural χρωματάκι ;) Εγώ περιμένω να μου φέρει έναν μετρονόμο της προκοπής φέτος, μου είπε ότι φέτος πονάει η μέση του οπότε είπα να του ελαφρύνω το φορτίο και να μου φέρει τον Triple Rectifier με τις δυο 4x12 καμπίνες του χρόνου :D Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
frail Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2007 Εγω του ειπα να μου φερει την Τοκαι LC185 http://www.j-guitar.com/sp/sea/view_detail/s10771724.html αλλα λεει οτι ολοι στον noiz τον εχουν γαιδουροφορτωσει και δε μπορει, ετσι θα μου τη φερει το Πασχα (προσωπικο delivery) - τον Απριλη ??? 東海は十分だ = Only a Tokai is good enough! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
UnderGround Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2007 Aγιε μου Βασιλη(κορυφαια αρχη της ατακας του Βαβουρα απο τα Κουφωματα),κανε να περασει το χερι μου και θα σου κανω οτι δωρο θελεις........ Περνάν τα χρόνια και είναι κρίματζ, Θέλω ν'αλλάξω image... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2007 Εγώ του είχα ζητήσει μία Epiphone Sheraton, αλλά τελικά θα μου φέρει αυτή: http://www.musiciansfriend.com/document?cpd=0OEY&doc_id=99371&base_pid=518921&index=1 ;D ;D ;D α τον άτιμο :D Είδες; Του ζήτησα ένα ποιοτικό κορεάτικο όργανο και θα μου στείλει μία Αμερικάνικη μπουρούχα που μάλλον θα διαλυθεί μόλις την βγάλω από τη θήκη. Αλλά τι να πείς; Να σου πω πάντως η Sheraton II είναι μανούλι σε natural χρωματάκι ;) Την είχα δει από κοντά παλαιότερα στην ακατονόμαστη αντιπροσωπεία και δε μου άρεσε ιδιαίτερα σε natural. Αντίθετα, η Hagstrom Viking - η οποία είναι πολύ της μόδας τελευταία - είναι πανέμορφη και σε natural και σε sunburst. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kilon Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2007 Aγιε μου Βασιλη(κορυφαια αρχη της ατακας του Βαβουρα απο τα Κουφωματα),κανε να περασει το χερι μου και θα σου κανω οτι δωρο θελεις........ φίλε μου στο εύχομαι ολόψυχα. Πάνω απο όλα υγεία τα υπόλοιπα είναι απλά σαχλαμάρες. www.myspace.com/thekilon www.soundclick.com/kilon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2007 Εμενα δεν το κοβω να μου πέρνει τπτ...Μπορει κανενα πιατινάκι αλλά δεν ειναι και σίγουρο....Αλλα μου ετοιμαζει private καταστασεις....προς το καλοκαιρι...με ομορφες αγιοβασιλίνες η οποίες λόγω του ότι εχουν συνηθισει στο κρύο στην Λαπωνία....στην ελλαδα θα τα πετάξουν όλα... ==== Eχω αρχίσει να μοιάζω απειλητικά στον kwstas79 ή ειναι η ιδέα μου...?? Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2007 Ομολογώ πως τέτοιον "εορταστικόν" συνδυασμόν ζαρτιερων με κάλτσα δεν την είχα όχι δει αλλά ούτε φανταστεί! Φίλε ΝemOOO βαδίζεις σε σωστό δρόμο. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dkall Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2007 Βρε παιδια , δωστε της και τιποτα να φαει , ψωμολυσσαει η κοπελλα ...γηρασκω αει διδασκομενος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2007 Ελα κορίτσιμ φάε λίγο καλό είναι θα δείς.Έλα εδώ το χω http://guitare.playback-europe.com/hagstrom-hj-600_vintage_sunburst-12297.html .Ρε παιδιά ήμαρτον έχει αρχίσει να ΄χανει και το φώς της.Δεν την ταίζετε απ το στόμα?Απο που την ταιζετε ναουμ.Μην το εκμεταλευόσαστε το κοπελι ναουμ.Θα τα πώ του Βασιλάρα και θα ρθει με τον αγριοτάραντο που χει το κέρας μέχρι το θεο να σας εκδικηθεί.......Αι απο κει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση