Lost_Highway Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2007 σε ποιό κομμάτι της rock/pop,(και δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ ξανά), έχει oboe? με το μπαρδόν, δηλαδή, αλλά δεν είναι λίγο άκυρη αυτή η ερώτηση; (εκτός αν εγώ δεν κατάλαβα καλά...) Είμαι σίγουρος ότι το όμποε έχει χρησιμοποιηθεί κάμποσες φορές (κι όχι μόνο μία) από ροκ/ποπ γκρουπς. Μη φεύγεις θηρίο, θηρίο με τα σιδερένια δόντια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PaulVon Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2007 σε ποιό κομμάτι της rock/pop,(και δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ ξανά), έχει oboe? ποιό είναι το group? Οι Rem είναι της εποχής μας (σχεδόν....) οπότε μάλλον εννοείς τους Queen. Destroy him, my robots! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PaulVon Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2007 σε ποιό κομμάτι της rock/pop,(και δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ ξανά), έχει oboe? με το μπαρδόν, δηλαδή, αλλά δεν είναι λίγο άκυρη αυτή η ερώτηση; (εκτός αν εγώ δεν κατάλαβα καλά...) Είμαι σίγουρος ότι το όμποε έχει χρησιμοποιηθεί κάμποσες φορές (κι όχι μόνο μία) από ροκ/ποπ γκρουπς. έχουν παίξει κάμποσα γκρούπς αλλά δεν είναι και ΤΟΣΑ πολλά. queen και Rem τα ανέφερα προηγουμένως και οι Roxy music αν δεν κάνω λάθος (ο ferry δεν έπαιζε?). Destroy him, my robots! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lost_Highway Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2007 έχουν παίξει κάμποσα γκρούπς αλλά δεν είναι και ΤΟΣΑ πολλά. queen και Rem τα ανέφερα προηγουμένως και οι Roxy music αν δεν κάνω λάθος (ο ferry δεν έπαιζε?). Μα κι εγώ δεν είπα "πολλά", είπα "κάμποσα". Εν πάση περιπτώσει, σίγουρα δεν ήταν μόνο ένα γκρουπ που χρησιμοποίησε όμποε. Πολύ σωστά ανέφερες τους Queen, REM και Roxy Music. Να συμπληρώσω τους Sigur Ros και τους Stereophonics (σε ένα κομμάτι τους), αν θυμάμαι καλά. Οπωσδήποτε, θα υπάρχουν κι άλλοι. Μη φεύγεις θηρίο, θηρίο με τα σιδερένια δόντια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2007 Λοιπόν, εεεεδώ είμαστεεε... Οι ιστορίες είναι 100% πραγματικές: ένας καλλιτέχνης εδώ και πολλά χρόνια ήταν γνωστό ότι ήταν ένας από τους πιο κυκλοθυμικούς και τρελούς (σχεδόν με βούλα) μουσικούς που υπήρχαν. (Αναφέρομαι σε αυτόν στον παρελθόντα χρόνο γιατί τα τελευταία χρόνια παίζει εντελώς άλλη μουσική από αυτή που έπαιζε τότε, και έχει ηρεμήσει...) Έχει πλακωθεί με έναν διοργανωτή συναυλιών στη Βιέννη σε τέτοιο βαθμό που τον έβγαλαν άρον - άρον από την χώρα στα κρυφά μέσα σε μια θήκη εξοπλισμού. Έχει καταλάβει ότι δυο δημοσιογράφοι που του έπαιρναν συνέντευξη ήταν "νεούδια" και τους έστειλε στα δωμάτιά τους στο ξενοδοχείο δυο πολύ πειστικές... τραβεστί (την επόμενη μέρα ήταν "μυστηριωδώς" και οι δυο πολύ ήσυχοι και ήρεμοι ;D ). Έχει γδύσει τον promoter συναυλίας τους σε μεγάλη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα, τον έχει γεμίσει με αφρό ξυρίσματος και τον έχει κρεμάσει πάνω από το κοινό καθ' όλη τη διάρκεια της συναυλίας. Ποιος είναι; Μπας και ειναι ο Jack White??? Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2007 Πάνω που θα έλεγα mike patton μου το χάλασες:P τα τελευταία χρόνια παίζει εντελώς άλλη μουσική από αυτή που έπαιζε τότε, και έχει ηρεμήσει... εγώ πάντως δεν το βλέπω ήρεμο...... Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jkouts Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2007 η απάντηση για το oboe είναι οι Beatles στο κομμάτι For No One. δεν νομίζω ότι το έχει χρησιμοποιήσει κανείς άλλος.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
creep7 Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2007 O κιθαριστας ποιου συγκροτηματος ειχε τρελες διαφορες με τον τραγουδιστη και τη γυναικα του τραγουδιστη σε σημειο που να φανει και σε γνωστο βιντεοσκοπημενο τελευταιο live τους και να οδηγησε στην οριστικη διαλυση αυτου? Τα clues πιστευω ειναι αρκετα... ?????????? Carpe Diem!!Memento Mori Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lost_Highway Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2007 η απάντηση για το oboe είναι οι Beatles στο κομμάτι For No One. δεν νομίζω ότι το έχει χρησιμοποιήσει κανείς άλλος.... Κανένα πρόβλημα. Παρεμπιπτόντως, διάβασες αυτά; Queen και Rem τα ανέφερα προηγουμένως και οι Roxy music αν δεν κάνω λάθος. Να συμπληρώσω τους Sigur Ros και τους Stereophonics (σε ένα κομμάτι τους). Μη φεύγεις θηρίο, θηρίο με τα σιδερένια δόντια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jkouts Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2007 για να το λες έτσι θα είναι. sorry αν δεν το ξέρω... θα το ψάξω. ευχαριστώ ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση