animae Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2007 Εγώ κοιτάω την parkeria πάντως :P:P Mεγειές! Κill the wise one! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Heatseeker Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2007 Πωωωωω..... Δε φτάνει που είναι PRS, δε φτάνει που είναι McCarty, είναι ΚΑΙ GOLDTOP! Χαλαρά στο top 5 μου η συγκεκριμένη κιθάρα. Η ζήλια έχει βαρέσει κόκκινο, απλά... Μεγειές, καλόπαικτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aposperitis7 Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2007 Μπραβο φιλε,πηρες εξαιρετικο οργανο(αν και αυτο το χρωμα,δεν ειναι του γουστου μου)...αν επιτρεπεται,ποσα εδωσες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kabamaru-x- Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2007 εχει λευτα ο κοσμος...να την χαιρεσαι κ να δουμε κ κανα κλιπακι fender k agios o theos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2007 αν και μισω τον PRS και τα εργα του, με 'γεια! ωραιο κομματι :o wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Acanthor Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2007 Τί να πει κανείς για το κομμάτι αυτό... :-X Απλά ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Να'σαι καλά φιλαράκι να τη χαίρεσαι! Και να μη στη ματιάξουν ρεεεεεε!! ..there's too much panic in this town... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
faltsoo Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2007 ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ καλοριζικη μας βαζεις σε πειρασμους μερες που ειναι. :) one more pls .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
orbital Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2007 Εγώ κοιτάω την parkeria πάντως :P:P Mεγειές! Κι εγώ αυτή χάζευα ;D ;D ;D ;D μεγειά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2007 http://www.thomann.de/gr/hohner_g3t_bk.htm Eμένα μου μπήκε αυτή στο μάτι..... Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
backys Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2007 Ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια !!!!!!!!!!!!! Κλιπακια και περισοτερες φωτο μολις προλαβω :-[ Τωρα τον ελαχιστο χρονο που μου μενει προσπαθω να τον περναω παιζοντας ;D Σα να αρχιζει να μ'αρεσει το wide fat μπρατσο :D :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση