backys Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2007 Το καινουργιο μου μωρο!!!!! Paul Reed Smith 2004 McCarty Brazilian No 377 απο 500. ΕΧΩ ΧΕΣΤΕΙ ΛΕΜΕΕΕΕΕ!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Περισσοτερες και καλυτερες φωτογραφιες σε λιγo καιρο στο gear section... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nuno Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2007 Respect!!! Καλορίζικη και καλές πενιές ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex-is Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2007 Τελεια! Καλοπαιχτη ευχομαι! www.myspace.com/alexiguitar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2007 απιστευτη!!! :o :oκαλά παιξίματα!!! :D Υ.Γ. Πρέπει να είσαι οπαδος του Steven Wilson (Porcupine Tree)... 8) μοιάζει πολύ με τη δικιά του/....Κάνω λάθος για τη διπίστωση; ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
makispoll Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2007 AAAAAAAAAX λες επειδη δεν πιστευω στον Αγιο βασίλη να μην εχω κι εγω μια τετοια κιθαρα? Καλοπαιχτη ! Οποτε μπορεσεις στειλε κανα κλιπακι να την ακουσουμε κι εμεις...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2007 Μπράβο καλορίζικη είναι σκέτο μανούλι, ότι πρέπει για τα Χριστούγεννα 8) Χμ, κάτσε μπας και μας κάτσει και μας τίποτα: "Αγαπητέ Άγιε Βασίλη, ΘΕΛΩ ΜΙΑ PRS 513 ΤΩΡΑ! Φιλικά, Jasemeister" :D :D :D :D Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2007 απο εναν μη φαν των prs ......ομορφη...... ;D ;D ;D ;) ;)....Μεγειες 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2007 Είδες πουλάκια ε; Καλόπαιχτη αρχηγέ μου... Είναι χλίδα αυτές οι κιθάρες... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2007 Κούκλα είναι!!! :o Και... πόσο πάει το μαλλί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2007 Μεγειές! Από τα καλύτερα χρώματα που έχω δει ποτέ σε PRS. ;D ;D Χμ, κάτσε μπας και μας κάτσει και μας τίποτα: "Αγαπητέ Άγιε Βασίλη, ΘΕΛΩ ΜΙΑ PRS 513 ΤΩΡΑ! Φιλικά, Jasemeister" :D :D :D :D Πάντως εγώ έστειλα γράμμα στον Άγιο Βασίλη και έπιασε. Λεπτομέρειες μετά την παραλαβή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση