Vrass Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2007 Ορίστε! Και με αποδείξεις κύριοι. ;D ;D ;D Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2007 Το θέμα πήγε στο "Περί ανέμων...." γιατί δεν υπάρχει ειδική κατηγορία "Περί αερίων..." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2007 Miα χαρά θεματάκι ξεκίνησε και μας το γυρίσατε στην κ#$^ά με αποδείξεις.Απο τα μπάσα στις κλ@%ές.Μας στείλανε στο περι ανέμων και συνεχίζεται να κλ#$#$ε.Πφφφφφφ....δεν σας αντέχω άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lambrosgg Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2007 ναι ρε παιδια... Για γυναίκες οργανοπαίχτριες ήτανε... Δηλαδη τίτλος: Ποιος την είδε και δεν την ερωτεύτηκε και μεσα κλανιές? Δεν παει όμορφα.... http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2007 ρε σεις εδώ κ$%^ει η Αντζελίνα και δεν θα κ$%^ουν αυτές που μεταξύ μας είναι και μπάζα και αν δεν πεταγόταν ο βυζομπαλίξ πάνω από το μπάσο χ3$μένες θα τις είχαμε εγώ λέω να αφήσουν το μπάσο και να πάνε τουαλέτα γιατί απ το σφίξιμο μας φλομώσανε ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2007 Όντως, δεν είναι και κάτι το απίστευτο, πιάνει την βάση, οκ, αλλά μέχρι εκεί. Η φίλη του bloody είναι καλύτερη, και έχει μεγαλύτερα βυζιά. Στο κάτω-κάτω τόσο υλικό σας έχω δώσει, εκεί κολλήσατε; jmone, μόνο εσύ με νοιώθεις τελικά. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2007 Η αντζελίνα το μόνο που έχει κατ εμέ (εκτός από μπόλικη ανωμαλία) είναι ένα ζευγάρι νατουράλε τσ#$@%#$χειλα, τέλος. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2007 Ε ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΛΗΣΕΣ ΣΩΣΤΑ.. ;) 8)..Ετσι λοιπόν.. 8) 8)...Συμφωνούμε ρε Κωστή... ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2007 Βασικά γιατί όλες οι γυναίκες να είναι Angelina Jolie?Άλλες αγάπες δεν υπάρχουν σ'αυτό το φόρουμ?Μ 'αυτή ξεροσταλιάζετε όλοι?Τι να κάνει αυτό το έρημο χειλάκι θα το ξεφουσκώσεται ναουμ. Πείτε και τπτ αλλες αφού δεν μπορούμε να δείξουμε τα μπάσα-μπάζα να δείχνουμε τα πειραγμένα @#$%χειλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lambrosgg Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2007 ΚΩΣΤΗ ΚΑΙ FatalK ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ?????? Δεν νομίζω, δέν νομίζω.... http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση