boukas Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Ωπ ωπ, για στείλε κάπως και το πριν το πολύ διστρορσιον και το μετά να το ακούσω και αν είναι σαν και αυτούς http://www.myspace.com/xotox "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kilon Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Ωπ ωπ, για στείλε κάπως και το πριν το πολύ διστρορσιον και το μετά να το ακούσω και αν είναι σαν και αυτούς http://www.myspace.com/xotox βασικά τώρα που το άκουσα ξανα συνειδητοποίησα οτι δεν είναι τόσο distorted όσο νόμιζα (είχα καιρό να το ακούσω) απλώς πιο μπιτάτο και πιο δυνατο σε σχέση με άλλα κομμάτια που έχω κάνει. Oπότε sorry αλλά δεν είναι τόσο distorted τελικά. Αλλά άκουσε το και πες μου την γνώμη σου , θα το βάλω στα clips για να μην είμαι off topic. http://www.noiz.gr/index.php?topic=155035.msg188823;topicseen#new www.myspace.com/thekilon www.soundclick.com/kilon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kilon Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 Καλά μαντάτα συνάδελφοι , επιτέλους μου απεστάλει το Blofled. Αυτό σημαίνει οτι σε λίγες μέρες θα το έχω στην αγγαλία μου. ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΕΛΟΣ!!! 3 μήνες περίμενα !!!! Μαζί του θα ειναι και το BCR2000 www.myspace.com/thekilon www.soundclick.com/kilon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 Ok λεπόν φίλτατε. Δεν πιστεύω ότι θα ξεφύγεις άνευ ριβιου!!!! "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kilon Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 Mέχρι και στο YouTube θα φτάσω ;D. Κάτσε να έρθει με το καλό , και θα το τεντώσω. www.myspace.com/thekilon www.soundclick.com/kilon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kilon Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 κοινότυπη ερώτηση . Τώρα τι κάνω? Πως μπορώ να συνενοηθώ με την εταιρία αποστολής που να μου στείλουν το συνθ ? Ο θωμάς μου λέει "post/DHL International" αλλά έχ διαβάσει ότι τα ΕΛΤΑ κανονίζουν τις αποστολές του Θωμά? www.myspace.com/thekilon www.soundclick.com/kilon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 Ναι μην ανησυχείς. Θα σκάσει το παιδί με το κουτί και αν δεν είσαι σπίτι θα σου αφήσει το ειδοποιητήριο να πας να το πάρεις. Βέβαια μπορείς να πάρεις τις ταχυμεταφορές των ΕΛΤΑ (με αυτές συνεργάζεται) να συνεννοηθείς πότε να στο φέρουν. "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kilon Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2008 Παίδες μου ήρθε το blofeld Μαζι με το BCR2000. Τώρα είμαι στην δουλεία και το μόνο που κατάφερα είναι να ενεργοποιήσω το Blofeld και να παίξω με τα μενού του . Η οθόνη είναι μεγάλη και η κατασκεύη του μοιάζει με τανκ. Βέβαια θα πάω το βράδι σπίτι να δοκιμάσω και το πιο σημαντικό του στοιχείο , τον ήχο. www.myspace.com/thekilon www.soundclick.com/kilon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Data_Panik Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2008 καλοριζικο και καλα καψιματα ;D Presets Suck! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kilon Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2008 Υπόσχομαι αναλυτικό review. ;D www.myspace.com/thekilon www.soundclick.com/kilon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση