WAV Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2008 Θα πω μόνο αυτό.... το θέλω!!!!! ....ποιος περιμένει τόσο χρονικό διάστημα ^$%^@$!@ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Data_Panik Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2008 οι τυποι εχουν φτιαξει πολυ τον ηχο. ενω αναγνωριζω στοιχεια του micro q ο ηχος εχει χασει την ψηφιακιλα που πεταει σε καποιες ρυθμισεις το micro. να ειχε και περισσοτερους εξοδους ρε γ@μωτο... να δω τι θα παθουμε οταν βγει και το stromberg..... ;D Presets Suck! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WAV Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2008 Αυτός είναι κατά βάσην ο ήχος που ψάχνω!!! αυτοί οι Γερμαναράδες τι σου φτιάχνουν..... ;D Waldorf...τέλος!! αυτό είναι...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kilon Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2008 Aν είχε περισσότερες εξόδους δεν θα κόστιζε μόνο 400 ευρώ. Οι πολλές έξοδοι είναι μια διευκόλυνση αλλά όχι κάτι το αναγκαίο. Βεβαίως γι αυτό το microq είναι ακόμα μια πολυ σοβαρή πρόταση αγοράς. Πάντως για μένα η μεγάλη οθόνη και το φιλικό μενου κάνουν την διαφορά (και το γεγονός ότι είναι desktop). Το waldorf ακούγεται σαν ένα καλοφτιαγμένο συνθ, το έβαλα δίπλα διπλα με το Zebra2 και FM8 . Mπορώ να πω ότι ακούγεται καλύτερο αλλά η διαφορά ειναι μεν σημαντική αλλά όχι μεγάλη. Οι ήχοι του δεν με αφήνουν αδιάφορο όπως του MicroKorg απο την άλλη δεν με συναρπάζουν , πάντως για τις δυνατότητες του σύνθ δεν είναι αντιπροσωπευτικοί. Το ίδιο βέβαια θα έλεγα και για το Motif. Είναι γεγονος ότι υπάρχουν ελάχιστα soft ή hard synth με ικανοποιητικους έτοιμος ήχους. Το Zebra2 έιναι μια απο αυτές τις εξαιρέσεις και αφήνει πίσω το Blofeld άνετα σε αυτόν τον τομέα. Απο την άλλη βέβαια ένα σύνθ είναι για να φτιάχνει ήχους όχι απλώς για να τους αναπαράγει. να δω τι θα παθουμε οταν βγει και το stromberg..... ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΞΕΝΥΧΤΙ ΕΛΕΟΣ !!!! www.myspace.com/thekilon www.soundclick.com/kilon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Data_Panik Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2008 Aν είχε περισσότερες εξόδους δεν θα κόστιζε μόνο 400 ευρώ. οχι απαραιτητα το micro q εχει 6 εξοδους και ειναι ποιο φτηνο βεβαια ειναι πιο παλιο. Οι πολλές έξοδοι είναι μια διευκόλυνση αλλά όχι κάτι το αναγκαίο. αν θες να κανεις μια ολοκληρωμενη ενορχηστρωση εχοντας ολους τους ηχους σου εκει που πρεπει απο την αρχη θα χρειαστεις τους τουλαχιστον 2 εναλλακτικες εξοδους. μια σιγουρα για το μπασσο με τις αναλογες περιποιησεις απο compressor-ες και EQs και μια ακομα ηχους που θες να τοποθετησεις λιγο πιο πισω με χρηση reverb. τουλαχιστον εγω εχω κολλησει σε μια τετοια λογικη απο τοτε που πηρα πολυκαναλη καρτα ηχου. Presets Suck! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Data_Panik Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2008 να δω τι θα παθουμε οταν βγει και το stromberg..... ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΞΕΝΥΧΤΙ ΕΛΕΟΣ !!!! να σε κολλασω βραδιατικα? εχεις δει τα κουτακια που μπαινουν εξτρα στο stromberg και 16 αναλογικα φιλτρα και tube distortion? :P Presets Suck! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kilon Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2008 Εννοείται ότι τα έχω δει τα κουτάκια και εννοείται ότι γνωρίζω για τις εξόδος του microq αλλά στο τέλος κάθε σύνθ είναι ιδιαίτερο, για αυτό και θέλει ψάξιμο πριν κάνεις μια απλώς ενθουσιώδη αλλά λάθος αγορά. Δεν είναι μυστικό ότι όταν βγεί το stromberg θα φέρει τα πάνω κάτω. Προσωπικά θα προτιμούσα την Ανδρομέδα. Δυστηχώς μάγκες το χρήμα τέλειωσε. Πήρα στα τελευταία 2 χρόνια το ΝΙ KORE για κάρτα ήχου, τα YAMAHA HS50 για ηχεία , YAMAHA MOTIF ES6 για πλήκρο και sampler+sequencer+rompler , το iMAC για υπολογιστή, το Blofeld για σύνθ και τέλος το BCR2000 για midi controller. Εγώ προσωπικά νιώθω πάρα πολύ καλυμένος , οπότε για το κοντινό μέλον (3-5 χρόνια) , αγορές τέλος. Ήρθε η ώρα να σταματησω το ψάξιμο και να φτιάξω μουσική. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και νιώθω το setup μου ότι είναι παντοδύναμο, πία είναι στο χέρι μου να βγάλω καλή μουσική. Έκτος βέβαια αν αρχίζει να βαρένει την τσέπη μου το χρήμα... τότε.... χμμ... φτου και απο την αρχή.... www.myspace.com/thekilon www.soundclick.com/kilon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alchemist Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2008 Πάντως ρε παιδιά, και χωρίς να θέλω να σας χαλάσω τον ενθουσιασμό, ο ήχος του Blofeld μου φάνηκε... απλά ωραίος αλλά τίποτα το εξωφρενικό. Για να εξηγηθώ, ενώ ακουγόταν πολύ καλό και σίγουρα καταπληκτικό για τα λεφτά του, δεν εντυπωσιάστηκα και ομολογώ ότι ήθελα να ακούσω κάτι αρκετά καλύτερο από ένα synth που έχει ήδη αποκτήσει τέτοια φήμη. Ίσως να φταίνε τα άσχημα presets ή ο ήχος του Youtube, τι να πω... :-\ Υ.Γ. Από την άλλη, είναι και το γούστο του καθενός. Προσωπικά ο ήχος του MicroKorg με στέλνει αδιάβαστο! Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kilon Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2008 Πάντως ρε παιδιά, και χωρίς να θέλω να σας χαλάσω τον ενθουσιασμό, ο ήχος του Blofeld μου φάνηκε... απλά ωραίος αλλά τίποτα το εξωφρενικό. Για να εξηγηθώ, ενώ ακουγόταν πολύ καλό και σίγουρα καταπληκτικό για τα λεφτά του, δεν εντυπωσιάστηκα και ομολογώ ότι ήθελα να ακούσω κάτι αρκετά καλύτερο από ένα synth που έχει ήδη αποκτήσει τέτοια φήμη. Ίσως να φταίνε τα άσχημα presets ή ο ήχος του Youtube, τι να πω... :-\ Υ.Γ. Από την άλλη, είναι και το γούστο του καθενός. Προσωπικά ο ήχος του MicroKorg με στέλνει αδιάβαστο! όπως εμένα με άφησε παγερά αδιάφορο το microkorg (άλλο 4 πολυφωνία και άλλο 25)σύν ότι με περιόριζε πάρα πολύ , ενώ με το μπλο δεν ξέρω απο που να αρχίσω και που να σταματήσω. Γούστα είναι αυτά σίγουρα. Τώρα στο θέμα ποιότητα ήχου , ίσως συμφωνήσω οτι το MicroKorg είναι καλύτερο αλλά αυτό είναι τρομερά δύσκολο να επαληθευθέι μιας και το μπλο δε δαμάζεται εύκολα ώστε να υπάρξει μία δίκαια σύγκριση. Αν δε χώσεις το δάχτυλο μές στην σάλτσα πώς θα την γευτέις? ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΗΧΟΙ ΤΟΥ BLOFLED ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΛΙΓΟ ΒΑΡΕΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ MONOTIMBRAL, δηλαδή ενός επιπέδου, το σύνθ όμως υποστηρίζει μέχρι 16 επίπεδα. Αυτό νομίζω τα λέει όλα για το τι είναι ικανό να κάνει. www.myspace.com/thekilon www.soundclick.com/kilon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2008 Παιδιά, λίγο με το mοnotimbral, λίγο με το μύδι assign που λέτε, λίγο με το τι "θα μπορούσε να κάνει και δεν το κάνει ακόμη" έχει αρχίσει να ξεφουσκώνει ο αρχικός μου ενθουσιασμός. Φαίνεται σαν αγορά συμπληρωματική σε άλλα keyboards κι όχι βασική. Ο παράγοντας "γούτσου γούτσου" επειδή είναι μικρό και τριανταφυλλένιο παίζει κι αυτό το ρόλο του, και πρέπει να ανησυχήσω κάπως με τον ενθουσιασμό του kilon γιατί τώρα είναι χαλαρά σε αυτό που λέμε "honeymoon period" (ειδικά αυτό με το κρεβάτι παραπέμπει κιόλας... ;D ) Α, και γιατί να ακούγεται "βαρετό" επειδή είναι monotimbral; Τόσα και τόσα εκατοντάδες keyboards ήταν επίσης monotimbral κι έγραψαν ιστορία. Πρέπει να αποδώσουμε μια τυχόν έλλειψη ενθουσιασμού με τον ήχο του στο γεγονός ότι δεν είναι multitimbral; Δεν νομίζω... Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση