koraxprs Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2008 Θα κάνω ένα μικρό update για την ιστορία ;D ;D Παρέλαβα σήμερα το πεταλάκι. Το έβαλα με το EQ του flat στον ενισχυτή μου ( με τις ρυθμίσεις που συνήθως παίζω στο καθαρό κανάλι), απογοητεύτηκα πλήρως. Το τζιτζίκισμα ήταν τόσο τρελό κι ελεεινό που σκέφτηκα ότι αποκλείεται, κάτι δεν πάει καλά. Με λίγο πειραματισμό (έκλεισα τελείως το treble κ boostαρα middle & low @ ~ 3 o'clock, gain @ 3' o clock και απ΄τον ενισχυτή το reverb στο full) έβγαλα τον πιο τέλειο Gary Moore ήχο που μπορούσα να φανταστω!! Παρ'όλο που δεν ήταν αυτός ο λόγος που το αγόρασα (κι έπεται κ πολύς πειραματισμός ακόμα!!) είναι ο λόγος που πιστεύω πως μου βγήκε μια πολύ καλή αγορά!! (Μιλάμε για το EHX English Muff'n) Cheers!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Steve_Vai06 Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2008 Για πολύ heavy κατάσταση εγγύηση Krank distortus maximus!!! Τα σπάει! Το έχω ακούσει σε ένα γνωστό μου και σκοτώνει πραγματικά! Το θέμα είναι στον δικό σου ενισχυτή πώς θα κάτσει. Πάντος για το είδος που θέλεις πιστεύω οτι είναι το καλύτερο. Ioannina! The best city in this f@ckin' world! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση