Metalhead666 Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2007 Βασικα για το metal muff εχω ακούσει πολύ καλά λογιά αλλά για το mxr dime distortion από κάτι video που εχω δει ειναι λίγο μουντό.Βέβαια για να το δοκιμάσω αυτα πρεπεί να παω Νάκα και Διάμαντοπουλο που εκει δεν σε αφηνουν να δοκιμασεις σχεδον με τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2007 Και εγώ το είχα ψάξει πριν κατι μήνες για metal distortion πετάλια, και μετά από μερικά ακούσματα μπορώ να πω ότι κατέληξα στα Sans Amp GT2 και T-Rex Bloody Mary σαν τα πιο κοντινά στα δικά μου γούστα. Το Distortus Maximus της Krank μου άρεσε επίσης πάρα πολύ, αλλά μου φάνηκε κάπως πιο μουντό σε σχέση με τα άλλα δύο. Με το MXR DIME DISTORTION δυστυχώς δεν έχω παίξει οπότε δεν μπορώ να κάνω σύγκριση. Πάντως αν κάνω την κίνηση τελικά, μάλλον κάποιο από τα Sans Amp GT2 και T-Rex Bloody Mary θα επιλέξω. Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NoIzY Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2007 Καλά, αυτός ο τύπος από το Gearwire έχει το σπάνιο ταλέντο να κάνει ακόμη και τον καλύτερο εξοπλισμό να ακούγεται ΣΚ&#$ΤΑ (αφού προηγουμένως σε πρήξει μιλώντας για ώρες και μετά παίξει τέσσερις - πέντε τρισάθλιες νότες). Πράγματι, είναι τραγικός... (σόρυ για το οφ τοπικ) Ε όχι και τραγικός!!! Να φανταστείς αγόρασα ένα πετάλι κ δεν ήξερα να το βγάλω απ το κουτί του!! :o Να ναι καλά κι αυτός ο τύπος που μου άνοιξε τα μάτια!!! ;D ;D :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
curlytree Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2007 Τι λετε για το RAT; "Έχεις πάρει τον εαυτό σου πολύ στα σοβαρά..." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2007 Ωραία πετάλια, αλλά δεν έχω ακούσει κάποιο που να ταιριάζει σε metal όπως τα παραπάνω. Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
plusyear Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2007 τσεκαρε κ το metal monster της guyatone... ''σωστη'' metal παραμορφωση μην περιμενεις κ πολλα απο πεταλι παντως... -=Dream Within A Dream=- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DELAGOHN Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2007 Δεν ξερω αν εχεις ψαξει καθολου το hot british.Ενα παρομοιο θεμα με το δικο σου ειχα ανοιξει και εγω(http://www.noiz.gr/index.php?topic=7162.0) και βοηθηθηκα πολυ.Ειμαι πληρως ικανοποιημενος με το πεταλι αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Metalhead666 Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2007 το hot british δινει δλδ τρελα γκαζια ? Φτανει ηχο dimebag ας πουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DELAGOHN Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2007 εγω με το gain στις 2 η ωρα παιζω iced earth. ;) πριν παρεις κατι αλλο σου προτεινω να το δοκιμασεις. στον τριμη θα πρεπει να το εχει. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zappa Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2007 Κοίτα να βρείς να ακούσεις κανα sample απο το Boss Ds1 ή Metal zone modded απο keeley ή monte allums www.facebook.com/pulsedot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση