spy Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2008 ΕΛΕΟΣ. Όπου εμφανίζεται το όνομα του Frusciante θα γίνεται αυτό το πράγμα; :-\ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2008 Σημ. ο,τι και να απαντηθει δεν το συνεχιζω για γνωστους λογους που εχω πει στο παρελθον Aν δε θελεις να το συνεχίζεις να μη το ξεκινάς.... ;) http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2008 Σορυ, δεν ηξερα για θεματα που ειναι ο ...ετσι να μην λεω τη γνωμη μου για να μην παιρνεις υπογλωσσια :) over and out Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
V.P. Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2008 κομπλεξ,κομπλεξ,κομπλεξ,κομπλεξ,κομπλεξ,κομπλεξ,κομπλεξ,κομπλεξ,κομπλεξ,κομπλεξ,κομπλεξ,κομπλεξ,κομπλεξ,κομπλεξ,κομπλεξ,κομπλεξ,κομπλεξ,κομπλεξ,κομπλεξ,κομπλεξ,κομπλεξ,κομπλεξ,κομπλεξ,κομπλεξ,κομπλεξ,κομπλεξ,κομπλεξ,κομπλεξ,κομπλεξ,κομπλεξ,κομπλεξ,κομπλεξ,κομπλεξ,κομπλεξ,κομπλεξ,κομπλεξ,κομπλεξ,κομπλεξ,κομπλεξ,κομπλεξ,κομπλεξ,κομπλεξ,κομπλεξ,κομπλεξ,κομπλεξ και πες οτι ακυρωνουμε κιθαριστες σαν τον frusciante και τον mayer... να δω ποιοι θα μας μεινουν τελικα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2008 ενω πιο πριν βλεπουμε τον Πεπε να παιζει ....ακκορντα. ΕΓΩ παντως ΔΕΝ μπορω να παιξω ΤΕΤΟΙΑ ακκορντα (και...υπερηφανευομαι για τις...επιδοσεις μου στην rhythm κιθαρα ;D ;D) Το ΣΙΓΟΥΡΟ ομως ειναι οτι ο Φρουφρους ΕΙΝΑΙ χειροτερος (ετη φωτος) απο τους αλλους 2. στο ΜΠΛΟΥΖ ισως,στο πανκ,στο...ροκ στο funk & στην avant guard ειναι ΕΤΗ φωτος καλυτερος ;D οποτε τι το κουραζουμε,σου αρεσει δεν σου αρεσει ο Frusciante ειναι GENIUS & αυτο το εχει παραδεχτει ο πλανητης ολοκληρος και φυσικα ειπαμε δεν ειναι ΜΟΝΟ κιθαριστας αλλα και συνθετης και πανω απο ολα ΠΕΡΣΟΝΑ (που ειναι ΤΟ σημαντικοτερο αν θες να...ροκ... ;D) τωρα αν εχει τεχνικη η οχι και αν παιζει "καλα" sorry αλλα χεστηκε η φοραδα στο αλωνι (η κατα το αμερικανικο HE LAUGHS ALL THE WAY TO THE BANK) παιζει με μια απο τις 5 μεγαλυτερες μπαντες του πλανητη και αυτο ΑΡΚΕΙ. ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DaveMurrayJr Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2008 Εγω παλι πιστευω οτι δε παιζει καλυτερος ή χειροτερος(μια με εξαιρεση στο θεμα slide)... Ο καθενας τους παιζει διαφορετικα πραματα... Δε μπορεις να κρινεις ανομοια πραματα. Αν και αντικειμενικα αμα βαλεις τον Trucks ή τον Mayers να παιξουν peppers, πιστευω οτι θα ψαχνονται... What frequency are YOU getting? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2008 Αν και αντικειμενικα αμα βαλεις τον Trucks ή τον Mayers να παιξουν peppers, πιστευω οτι θα ψαχνονται... Α,ΓΕΙΑ ΣΟΥ! www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2008 Ειναι αλλο πραγμα να λεμε τι μας αρεσει η τι δεν μας αρεσει σε ενα καλλιτεχνη και αλλο το να απορριπτουμε συλληβδην καποια τεραστια μεγεθη (οπως αυτο του frusciante.....και ειδικα γι αυτον ειμαι απολυτος.....δεν νομιζω πως πρεπει να υπαρχει "εξυπνος" κιθαριστας που να μην καταλαβαινει τουλαχιστον ΓΙΑΤΙ ειναι σπουδαιος) Δεν αντεχω ουτε λεπτο να ακουω.... τον Clapton............αλλα πως να το κανουμε.....ειναι μεγαλος........ :) :) :) :) :) 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν αντεχω ουτε λεπτο να ακουω.... τον Clapton............αλλα πως να το κανουμε.....ειναι μεγαλος..... +10000 Και εγω δεν αντεχω τον Blackmore,τον Clapton,τον Satriani,τον Vai & τον SRV αλλα πως να το κανουμε ειναι ΓΙΓΑΝΤΕΣ σε αυτο που κανουν,θα επρεπε να ημουν πολυ κολλημενος για να μην το παραδεχτω ;) Καθενας εις το ΕΙΔΟΣ του και ο Λουμιδης στους καφεδες. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2008 Guru Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2008 νατος παλι ο παικτης.... YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση