menelaos Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2007 Καλά χθες βράδυ έχω βγει με έναν φίλο και περπατάμε, κατά τις 12-1 το βράδυ, όπου σκάει τυπάκι που μας ρωτάει αν θέλουμε strip show κλπ, του λέμε μπα δεν ενδιαφερόμαστε και καταλήγει στο "Yeah, you'll see aphrodita. NAKED aphrodita. And you can push your finger in Aphrodita" ;D ;D ;D ;D ;D ;D :o ;D ;D ;D ;D rofl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2007 Για το αψέντι. Α. Κανείς δεν το πίνει φτιαγμένο όπως πρέπει στην Πράγα. Το πίνουν κυρίως για να μεθύσουν. Οπότε σκέτο και καταπράσινο. Β. Δεν το βρίσκεις παντού. Ρώτα στα μπαρ που πηγαίνεις. Εξαιτίας των ιδιοτήτων του, το αποφεύγουν πολλά μπαρ επειδή σε μεθάει πολύ γρήγορα και, πρώτον, δεν ξοδεύεις αρκετά, και δεύτερον, δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Γ. Αν το πιείς όπως πρέπει, είναι χειρότερο. Μπορεί το νερό να το αραιώνει, αλλά η ζάχαρη επιταχύνει την απορρόφησή του από τον οργανισμό. Δ. Η ποιότητα είναι αρκετά χαμηλή όταν το πίνεις σε μπαρ. Προσοχή, δεν είναι μπόμπες, αλλά είναι σαν να πίνεις Johny Walker αντί για Glenlivet. Παρόλα αυτά, με ένα ποτηράκι δεν παθαίνεις τίποτα. Πολύ καλής ποιότητας αψέντι είναι αρκετά δύσκολο να βρεις στην Πράγα, επειδή έχουν επικρατήσει τα φτηνά, όχι πολύ καλά, brands. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2007 Πρόσεχε όποιον σε πλησιάζει και όταν φεύγει τσέκαρε πορτοφόλια, ρολόγια και λοιπά. Κυρίως, εκδιδόμενες κυρίες :P οι οποίες αρχίζουν να σε "αγγίζουν" για να σε πείσουν να πας μαζί τους... Όσο για την Aphrodita, μακριάαααα... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lambrosgg Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2007 Αψέντι θυμάμαι ότι είχε και στα μίνι μάρκετ στο δρόμο! Είχαμε πάρει και ένα κόκκινο το οποίο ήταν τελείως μπομπα.... Σαν πετρέλαιο μύριζε! http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2007 Lambro το χωριό που λες ήταν έξω απο την πράγα ε? Εγώ όταν πέρασα απο εκει 11 το πρωι μέτρησα 31 ''κοπελιες'' στο δρόμο...αστα να πάνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dkall Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2007 Ειχε και αλλα "αξιοθεατα" το χωριο ?? Γιατι απο οτι βλεπω , ολοι "περασατε" απο εκει . ;D ...γηρασκω αει διδασκομενος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2007 Ε εγώ ήμουν τριτη γυμνασιου και κλεισμένος στο πουλμαν οπότε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lambrosgg Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2007 Ε εγώ ήμουν τριτη γυμνασιου και κλεισμένος στο πουλμαν οπότε... Και εγώ... Με το μάτι έμεινα και εκεί! http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση