Kenny46n2 Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2010 Είναι απάλευτος ο τύπος!!! Εγώ τα έχασα κι από το "ζέσταμα" που έκανε... Πόσο μάλλον όταν το έκανε κανονικά! Support your local scene. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zephyrous7 Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2010 πρεπει να παιξει ντραμς το παλικαρι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thanasis b Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2010 Και οπως παντα υπαρχουν και οι παρωδιες..! Αλλο ενα με δαυτον!! ΠΟυ κουναει και το στηθος του!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
apos Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2010 Μου θύμισε τον "κακό" δάσκαλο του καράτε κιντ στη φάτσα! Πάντως θα ήταν καλός στο φλαμένκο, αν κρίνω από το ζέσταμα. http://www.10-code.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kapdrums Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2011 ....sorry...αργοπορημενος κατα τεσσερις μηνες...αλλα δενμπορεσα να το κρατησω μεσα μου... ;D ;D ;D ;D ο τυπος δεν εχει ιχνος γκρουβ η τεμπο...που πας ρε κακομοιρη....που πας..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2011 Η να τρως σφαλιάρες από αυτόν.... +1000 όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση