edessaios Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2007 μια πατέντα ακορντεόν για το pa80.Πρώτη φορά το βλέπω.Τι είναι αυτό που έχει κάνει το άτομο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
korg_nikos Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2007 Φίλε μου οι Βούλγαροι οι Ρουμάνοι και γενικά οι Βαλκανιοι μουσικοί έχουν κάνει αρκετά τέτοια. έχουν κάνει τα ίδια και με το PA-50,60,80, 800, 1X, 1XPRO, ακόμα και με το καινούριο PA2X... O πρώτος που το έκανε σε PA-80 το έκανε 4-5 χρόνια πριν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2007 Επειδή είμαι τόσο σχετικός με τα πλήκτρα όσο και οι δημόσιοι υπάλληλοι με τους υπολογιστές (ξέρω απλά να τα ανοίγω και να τα κλείνω, και αυτό δεν είναι πάντα σίγουρο) μπορεί κάποιος (πληκτρόβιος ή όχι) να μου πει τι ακριβώς βλέπουμε εδώ; LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lambrosgg Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2007 Εδώ βλέπουμε αλλαγή του κλασικού keyboard (αυτό με τα μαύρα και τα άσπρα πλήκτρα) σε πλήκτρα ακορντεόν. Εγω δεν βλέπω το λόγο να γίνει κάτι τέτοιο! http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
edessaios Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2007 καλή φάση πάντως αν ξέρεις απο ακορντεόν.Μήπως ξέρει κάποιος να μου πει που θα βρώ ήχους και ρυμούς για pa50 που αφορούν σκόπια,βουλγαρία ρουμανία? Όποιος μου στείλει .SET θα ειμαι ευγνώμων. Μόνο τουρκικα βρίσκω/// ??? :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
korg_nikos Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2007 Αφαιρούν το κλαβιέ τα πλήκτρα τελείως απο το όργανο και στη θέση τους βάζουν αυτά που βλέπεις από μπαντονεόν και ακκορντεόν ανάλογα με την περίπτωση. Εκμεταλλευονται και τα 61 πλήκτρα για δεξί ανεξάρτητα απο το γεγονός οτι τρέχουν το arranger με τα ακκόρντα. Το chord scanning στον arranger γίνεται με τα πλήκτρα που έχουν προσθέσει για τα μπάσσα των ακκορντεόν. Εγώ πάλι πιστεύω οτι είναι μια ενδιαφέρουσα μόντα για τους ακκορντεονίστες-μπαντονεονίστες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2007 Α οκ τό 'πιασα το ... υπονοούμενο! ;D LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2007 ομολογώ οτι δεν το εχω ξαναδεί η ξαναακούσει οτι εχουν κάνει κάτι τέτοιο. Είναι όντως για ακκορντεονιστες, θα είναι κορυφαίο, Ενδιαφέρον. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
georgnik Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2007 Εδω και 1.5 χρονο εχω το Roland FR-7... Η πατέντα απο αποψη ηλεκτρονικής ειναι ΠΑΡΑ πολυ ενδιαφερουσα οντως, απο αποψη παντως ποσο πρακτικο ειναι θα σας πω το εξης... Εχοντας MIDI στο ακκορντεον, το εχω συνδεσει με το Ρα800 και μπορω να κανω ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο πολυ πιο ευκολα...: 1) Ελεγχεις τους ηχους του Ρα απο τη ταστιερα του ακκορντεον (και το αντιστροφο ή και ταυτοχρονα) 2) Κανεις Chord scanning απο τα μπασσα του ακκορντεον (ή και παλι απο τη ταστιερα του ακκορντεον) 3) Αναλογα με το Mode που βρισκεται το Ρα, μπορεις να ελεγχεις το τεμπο (Start, stop, SynchroStart/Stop, Fill, Ending etc.) και παλι με τα μπασα, ενω με τις επιλογες που εχεις για αλλαγη φωνης στο ακκορντεον, αλλαζουν αντιστοιχα οι φωνες στο Ρα... Δε ξερω να σεταρω καθολου MIDI, παντως με τις εργοστασιακες ρυθμισεις του Ρα και με το FR-7 μπορω τροπον τινα να εχω ακομα και Breath-Controller :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
philippos Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2007 Επειδή τυγχάνω και ακκορντεονίστας (κλασικής ταστιέρας όμως) το σύστημα αυτό με τα κουμπιά επιτρέπει σε ένα δεξιοτέχνη να παίξει τουλάχιστον 3 φορές (!) γργορότερα από ότι στο κλασικό κλαβιέ. Επίσης σε αυτή τν ταστιέρα έχεις περίπου δυόμισι φορές περισσότερες νότες στον ίδιο χώρο αλλά και να πιάσεις γρήγορα μακρυνά διαστήματα τα οποία στο άλλο ακκορντεόν το χέρι αδυνατεί να προφτάσει. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι πρέπει πρώτα να μάθεις computer keybord τυφλό σύστημα με ένα χέρι... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση