Προς το περιεχόμενο

Ας κλεισουμε για λιγο τους ενισχυτες μας... (anti-ΔΕΗ content)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και βέβαια το αφήνω να φαίνεται. Γράψε και άλλα.

Είμαι σίγουρος ότι όλοι οι υπόλοιποι εδώ μέσα χαίρονται που έχεις αράξει από τις 2, ενώ εμείς πήζουμε.

Επίσης, το αν σε πληρώνω, δε θα το κρίνεις εσύ, αλλά εγώ που δίνω τα χρήματα.

Γράψε και άλλα, φτιάξε μας λίγο ακόμη...

Mea Culpa

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 50
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

ετσι μπραβο να εισαι και λιγο τολμηρος και πηξε οσο θες....τωρα εαν οι αλλοι συμφωνουν με εμενα ή με  εσενα το εχω δει και σε αλλα topics εχεις επιγνωση των πραγματων..... ;)αφου οπως λες δεν θες να με πληρωνεις φυγε απο τον ΟΤΕ και πηγαινε αλλου εχεις αυτο το δικαιωμα για να μην αισθανομαι και τυψεις...οτι σε εκμεταλλευομαι.....

RUN FOREST....RUN!!!!

Και μάθε να γράφεις πριν ξαναρχίσεις την προπαγάνδα. Ούτε μία πρόταση δε μπορείς να συντάξεις. Τουλάχιστον κάνε κατευθείαν copy+paste από τις φυλλάδες που σε ενημερώνουν.

Mea Culpa

ριτσιπικο μου :-X

Ψάχνουμε μεταφραστή... μη φεύγεις τώρα... σε πληρώνουμε που σε πληρώνουμε, κάτσε λίγο να σπάσουμε πλάκα...

Mea Culpa

Το σκίσατε...

Όπως ξέρετε είμαστε όλοι ευπρόσδεκτοι εδώ, αλλά όχι για να κάνουμε προπαγάνδα υπέρ των κλαδικών μας αιτημάτων. Το μέλος ignantios επέλεξε να χρησιμοποιήσει το noiz για να μας μεταφέρει τις συνδικαλιστικά γαλακτισμένες απόψεις του - αυτό μου δίνει το δικαίωμα (καθότι και εγώ πολίτης είμαι) να τοποθετηθώ με τον τρόπο που αισθάνομαι. Αν δε θέλετε να βλέπετε τέτοιες παρεκτροπές, παρακαλώ να συμβάλλετε όλοι για τον περιορισμό τους.

Mea Culpa

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου