jmone Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2007 πήρα τα mps-100 από τον thomann και το σύνδεσα midi δοκίμασα το addictive drums και το ezdrummer αλλα τα αποτελέσματα είναι τα ίδια πολύ χαμηλό σήμα γιατί συμβαίνει αυτό? όσο δυνατά και να βαρέσω το σήμα δεν φτάνει στο max για πείτε καμιά ιδέα ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnnyk Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2007 δοκίμασε να ανεβάσεις το velocity στο ezdrummer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2007 δεν είναι αυτό το πρόβλημα βασικά βλέπω όταν βαράω ένα pad την ένδειξη του midi in να πηγαίνει το πολύ μέχρι το 70% ενώ όταν βαράω ένα πιατίνι πάει εύκολα στο 100% ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tugito Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2007 Οπως το αντιλαμβάνομαι πρέπει απλά να ρυθμίσεις το πρόγραμμα ezdrummer. Δωσε κι άλλο volume και ρύθμισε τα ξεχωριστά τα volume του κάθε hihat. Επίσης μήπως έχει ρυθμίσεις και το σετ mps100 για velocity και ευαισθησία σήματος; Τελος παίζουν ρόλο και τα ηχεία. Το σημα γενικώς ειναι χαμηλό σε τέτοια μηχανήματα, αν εχεις 8άρια ηχεία θα αποδώσει πολύ καλύτερα... Κάνε δοκιμές και πες μας.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2007 κοίτα απλά χαμήλωσα τα πιατίνια και είμαι οκ ;) ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex-is Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2008 Μολις σημερα επιχειρησα το ιδιο, και μετα απο λιγο ψαξιματακι τελικα βρηκα καποια ακρη με καλο αποτελεσμα. Δε ξερω αν βοηθησει κ εσενα αλλα εγω εκανα τα εξης: 1. τεντωσα αρκετα τις μεμβρανες των pad (καμια σχεση πριν και μετα απο θεμα velocities - τωρα πχ φτανει πιο καλα κοντα στο 100% του χτηπηματος αρα εχω και πιο δυνατο ηχο στο χτυπημα) 2. χαμηλωσα τα hard velocities του ezdrummer (ετσι χτυπωντας με το σημα στο 70% που ελεγες, εχεις τον ηχο σα να χτυπας με 100%) και κατι αλλο εκανα επισης και δε το θυμαμαι τωρα! www.myspace.com/alexiguitar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση