menelaos Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2008 εγώ θα έρθω με μια δίμετρη γκομενάρα θα με δείτε ;D ;D αν δείτε κανέναν τέτοιο μιλήστε του δεν θα μαι εγώ Αν δούμε κανέναν τέτοιο σε αυτόν θα μιλήσουμε;;;;; ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2008 Εγώ δε σας λέω "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2008 Έεεεεεεεεεεεεεεεεεελα πες μας :) Παίδες, επαναλαμβάνω, πείτε και οι υπόλοιποι! Παρασκευή 11-1-2008 μΧ, κατά τις 22:00 (10:00μμ), στην Craft στην Αλεξάνδρας!!! Ποιοι (εκτός από όσους είπαν ήδη) είναι μέσα;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2008 ελατε ρε κ θεσσαλονικη :P ;D A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Silot Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2008 Έεεεεεεεεεεεεεεεεεελα πες μας :) Παίδες, επαναλαμβάνω, πείτε και οι υπόλοιποι! Παρασκευή 11-1-2008 μΧ, κατά τις 22:00 (10:00μμ), στην Craft στην Αλεξάνδρας!!! Ποιοι (εκτός από όσους είπαν ήδη) είναι μέσα;;;; Οχι ρε @#$%* Παρασκευές παίζω και το χάνω Goddamit Leo got it right the first time Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2008 Παιδιά δυστυχώς δεν μπόρεσα να σας δω κατά την επιστροφή μου στην (Αγ)Ελλαδίτσα. Οπότε θα είμαι πάλι ο... ανταποκριτής από τας κεντρικάς Ευρώπας, με την ελπίδα να τα πούμε από κοντά στο προσεχές μέλλον... :-[ Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2008 Άααααααααααααααααααιντε ρε άνθρωπε, και σε ψάχνουμε όλοι!! :) Κρίμα πάντως..... :( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2008 Είχα κοιτάξει βιαστικά το φόρουμ για λίγο αλλά είχα δει ότι παιζόταν αναβολή. Πάντως ήμουν στα Κρίνα στο Αν στις 26 Δεκ., συμπληρώνοντας μάλιστα και δέκα χρόνια που τους ακούω επίσημα (ανεπίσημα αρκετά περισσότερα). Ποιος ξέρει, ίσως να είσασταν κι εσείς εκεί! Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tuxdrum Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2008 Αύριο θα κάνουμε τελικά παιχνίδι ? Τσάμπα καίει η....κονσόλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2008 Εγώ είμαι μέσα στο βαρέλι της μπύρας ήδη! :D Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση