Vrass Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2007 .....μα που ειναι οι "μεταναστες" ?? Bloody sunday , Fatalk κλπ δεν εχουν δωσει σημεια ζωης , μερες τωρα... Και εγώ το ίδιο σκεφτόμουν. Περίμενα ότι ο Bloody και ο Harilatron θα ήταν σίγουρα εδώ.. Οσο για το θέμα του πως θα γνωρίσουμε ο ένας τον άλλον, μην ανυσηχείτε. Θα πιάσουμε ο ένας την καλλιτεχνική αύρα του άλλου και θα βρεθούμε μέσα στο πλήθος. Και την άλλη φορά έτσι έγινε. Σχετικά με την εμφάνιση, εγώ τουλάχιστον, αν και κάφρος είμαι πλέον ευπρεπής (φλώρος δηλαδή) λόγω δουλειάς. Για να πέφτουν κι άλλες συμμετοχές... :) :) :) :) Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2007 Εγώ είμαι εδώ. :) Εκείνη την ώρα, είμαι καλεσμένος (και θα πάω) σε ένα πάρτυ σχετικά κοντά στο Craft. Αν δεν έχω αργήσει, (κάτι που συνηθίζω :) ) θα περάσω κι από εκεί που θα είστε για να πω ένα "γεια*" πριν παω στο πάρτυ. Πως θα σας γνωρίσω? *Όχι το γνωστό σουξέ ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tuxdrum Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2007 μήπως να στείλουμε και κανά pm με τηλέφωνα για να συννενοηθούμε κιόλας? :) Τσάμπα καίει η....κονσόλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2007 Παιδάκια καλά να περάσετε, εγώ δυστυχώς δεν θα μπορέσω λόγω ενός πολύ άσχημου γεγονότος που μου συνέβη πρόσφατα. Καλές γιορτές. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NicolasAth72 Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2007 εγω παιδια θελω να δω κατι φιλαράκια και θα το συνδυάσω... θα τα δω στην κραφτ, άνευ απροόπτου 9.00 - 11.00 , γιατι μετά ειμαι καλεσμενος σε κατι φλωρους... άστα... Η κραφτ δεν έχει διάφορα επίπεδα?? στείλτε κανα κινητό καλού κακού αν θέλετε. κώστα: λυπάμαι. https://www.facebook.com/automaton.athens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2007 οι νοιζάδες ας φοράνε μπλε περούκες....μόνο έτσι θα σας αναγνωριστείτε μεταξύ σας..... ;D ;D ;D ;D ;D ;D Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2007 Παιδιά έκατσε έκτακτη φάση. Ηρθε απροειδοποίητα ένας φίλος μου που έχω να τον δω πάρα πολύ καιρό, και σήμερα είναι η μόνη μέρα που θα κάτσει Αθήνα, οπότε δυστυχώς δεν θα μπορέσω να έρθω. Sorry που θα λείψω τελικά, θα τα πούμε στην επόμενη μπυροποσία. :( Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NicolasAth72 Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2007 μήπως να έπεφτε άκυρο καλύτερα? δεν βλέπω να πηγαίνει τελικά κανείς στα σίγουρα https://www.facebook.com/automaton.athens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dkall Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2007 Εγω θα περασω απο εκει , αν βρω Νοιζαδες εχει καλως , αλλιως θα παω για Blueζιες εκει κοντα...... ...γηρασκω αει διδασκομενος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2007 Ούτε κι εγώ θα μπορέσω ρε παίδες, λόγω ενός εκτάκτου γεγονότος (όχι κάτι τραγικό, μην ανησυχείτε), πρέπει οπωσδήποτε να βρίσκομαι αλλού εκείνη την ώρα :(:(:( Πάντως αν μπορείτε για κανένα καφέ ή ποτάκι/μπύρα τώρα σύντομα μετά την πρωτοχρονιά, εγώ είμαι μέσα με τα 1000!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση