menelaos Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2007 Άντε να πάμε κι ας πάμε όπου να'ναι :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ratlehead Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2007 Νewbies δεχεστε???Γιατι αν ειναι να ρωτησω τη μαμα μου αν με αφηνει να ερθω... ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
toneless Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2007 ...και τελικά που κανονίσατε; ::) Άκου να δεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dkall Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2007 Απροθυμια βλεπω ,σας επεσε βαρεια η γαλοπουλα και αρχισατε την διαιτα ?? ...γηρασκω αει διδασκομενος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2007 Παρασκευή 28 είναι καλά; Για ρίχτε και καμιά ιδέα για μαγαζί, γιατί αυτό της v.1 ήταν μικρό (αλλά τριανταφυλλένιο)! Μια χαρα μου φαίνεται εμένα το 28. Σχετικά με το μαγαζί τώρα, υπάρχει το αντίστοιχο της ν.1 στου Ψυρρή, το οποίο είναι πιο ευάερο-ευήλιο. Ενα άλλο που μου αρέσει για rock καταστάσεις, είναι η Arch στο Περιστέρι στον πεζόδρομο της Θηβών. Επίσης υπάρχει και η Craft στην Αλεξάνδρας, καθώς και Beer Academy και Ζύθος στην Κηφισίας δίπλα στο Υγεία. Αυτά μου'ρχονται τώρα. Λοιπόν, επειδή καλό είναι να το κανονίζουμε το πράμα έγκαιρα, είπα να κάνω μια ανακεφαλαίωση. Απ'ότι έχω καταλάβει έχουμε καταλήξει στην ημερομηνία μιας και δεν υπήρξε μέχρι τώρα κάποια άλλη πρόταση. Στο μέρος δεν καταλήξαμε.. Εκτός από αυτά που έγραψα σε εκείνο το ποστ παίζει κανενα άλλο? Πείτε και ποιοι θα έρθετε, ώστε αν είμαστε μπόλικοι να κάνουμε κανα τηλέφωνο, να μας κρατήσουν τραπέζι, γιατί γίνεται χαμός αυτες τις μέρες. Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tuxdrum Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2007 Νομίζω θα μας βολέψει όλους το κέντρο. Να πούμε Craft στην Αλεξάνδρας, Παρασκευή 28/12 στις 20:30-21:00? Τσάμπα καίει η....κονσόλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2007 Εγώ είμαι μέσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
toneless Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2007 Ok και απο εμένα. 8) Άκου να δεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dkall Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2007 .....μα που ειναι οι "μεταναστες" ?? Bloody sunday , Fatalk κλπ δεν εχουν δωσει σημεια ζωης , μερες τωρα... ...γηρασκω αει διδασκομενος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NicolasAth72 Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2007 αν μπορέσουμε και περάσουμε αύριο για ένα γεια, πώς θα σας βρούμε? κρίνοντας και εξ ιδιών, οι κάφροι με τα μακριά μαλλιά? το τραπέζι με τα περισσότερα μπυροπότηρα? η παρέα που θα παίζει air guitar/drums etc με τη μουσική? :P :P ??? https://www.facebook.com/automaton.athens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση