fatalv Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2008 ορίστε το φάγατε το παιδί αμέσως.. >:( 8).Κάτι του έτυχε...Δεν πειράζει ρε Μενέλαε...Θα ξαναγίνει και θα είμαστε όλοι μέσα.. ;) :D.Ξενιτεμένοι, νέοι, γέροι και γυναικόπαιδα.... 8) ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2008 Θα πρέπει να αναλάβω το λογαριασμό την άλλη φορά :-[ :-[ :-[ Αν το κάνεις αυτό, το βλέπω να βάζεις πωλητήριο στην PRS, γιαυτό σου λέω, άστο καλύτερα... ;D ;D ;D LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2008 Τελικά ποιοι μαζευτήκατε χθες (πλήν του "λιποτάκτη" ;D) ; Photos υπάρχουν; www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2008 Μέχρι που έφυγα εγώ ήμασταν: Vrass kwstas79 kkaravolas blue WrTsXxx toneless dkall photos απ'ότι ξέρω δεν παίχτηκαν αλλά κάτι θα γίνει στην επόμενη λογικά ;) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2008 Μέχρι που έφυγα εγώ ήμασταν: Vrass kwstas79 kkaravolas blue WrTsXxx toneless dkall photos απ'ότι ξέρω δεν παίχτηκαν αλλά κάτι θα γίνει στην επόμενη λογικά ;) ΩΧ τον blue τι τον θέλατε στην παρέα...? Είχε και μουστάκι; ;D www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2008 Τελικά ποιοι μαζευτήκατε χθες (πλήν του "λιποτάκτη" ;D) ; Photos υπάρχουν; Eλαβντου την επόμενη φορά που ίσως υπάρξουν photos, θα δεις τους μαντράχαλους και από κεκτημένη ταχύτητα (όπως λες με τις κιθάρες) θα πεις πάλι "ΚΟΥΚΛΑ!!!!!!!!" και θα αρχίσουν οι παρεξηγήσεις... ;D ;D Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2008 Eλαβντου την επόμενη φορά που ίσως υπάρξουν photos, θα δεις τους μαντράχαλους και από κεκτημένη ταχύτητα (όπως λες με τις κιθάρες) θα πεις πάλι "ΚΟΥΚΛΑ!!!!!!!!" και θα αρχίσουν οι παρεξηγήσεις... ;D ;D ;D ;D ;D ;D www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2008 Μπα, χλωμό να υπάρξουν φωτό, έτσι και αλλιώς και αυτές ... θολές θα έβγαιναν... LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
toneless Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2008 ...και τελικά, τι έλεγε η μπύρα; Την ήπιες το πρωί με corn flakes; ;D Άκου να δεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2008 Εγώ πάντως τη δικιά μου την τσάκισα την άλλη μέρα με μπριζόλες. ;D ;D ;D Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση