Vrass Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2007 Γιατί όμως τόσο αργά? Δεν μπορεί να γίνει την επόμενη Παρασκευή ας πούμε? Την προηγούμενη την παιδεύαμε και την κανονίζαμε μήηηηηηηηηηηηηηηνες πριν. Οπότε οι 20-25 μερες θεωρούνται άμεσα. Το κανονίζουμε με doom ταχύτητες. ;) Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dkall Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2007 Εξαλλου περιμενουμε και τους ...μεταναστες που θα γυρισουν για γιορτες Φυσικα , μεσα ....και προπονημενος :-\ ...γηρασκω αει διδασκομενος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
animae Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2007 Γιατί όμως τόσο αργά? Δεν μπορεί να γίνει την επόμενη Παρασκευή ας πούμε? Την προηγούμενη την παιδεύαμε και την κανονίζαμε μήηηηηηηηηηηηηηηνες πριν. Οπότε οι 20-25 μερες θεωρούνται άμεσα. Το κανονίζουμε με doom ταχύτητες. ;) Το θυμάμαι καλά:) Μπορούμε όμως να κάνουμε και ένα μινι μιτινγκ την Παρασκευη και παρολαυτα να κανονιστει και για τοτε ;) Κill the wise one! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2007 άντε αυτή τη φορά θα σας κάνω και εγώ την τιμή να έρθω ;) πςςςςςςςςςς :P Γιατί όμως τόσο αργά? Δεν μπορεί να γίνει την επόμενη Παρασκευή ας πούμε? Όχι γιατί θα είμαι Πράγα και νόμιζα πως είσαι φίλος :'( :'( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2007 Εξαλλου περιμενουμε και τους ...μεταναστες που θα γυρισουν για γιορτες Φυσικα , μεσα ....και προπονημενος :-\ έτσι ρε μεγάλε dkall....πρέπει να περιμένετε και εμάς.. 8).θα γίνει της Ευγενίας.. :P.προτείνω ''ξανθιά'' εναντίον ''κόκκινης'' ή ''Κώστας'' εναντίον ''Χάκου'' (που ακούει Accept) ;) ;D εσύ τι λες ρε Κωστή; ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dkall Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2007 .......δεν βλεπω κινητικοτητα , αντε πλησιαζουν τα Χριστουγεννα ...γηρασκω αει διδασκομενος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kkaravolas Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2007 Εμένα με παίζετε? ;D ;D Άντε να γνωριστούμε και από κοντά http://www.prejudicereborn.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2007 Παρασκευή 28 είναι καλά; Για ρίχτε και καμιά ιδέα για μαγαζί, γιατί αυτό της v.1 ήταν μικρό (αλλά τριανταφυλλένιο)! LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2007 28 παίζει να μαι και εγώ Αθήνα για μια συναυλία που έχει στις 27.....Αν είναι θα σας πω γιατί μπορεί να κατέβω το πρωί.... Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2007 Παρασκευή 28 είναι καλά; Για ρίχτε και καμιά ιδέα για μαγαζί, γιατί αυτό της v.1 ήταν μικρό (αλλά τριανταφυλλένιο)! Μια χαρα μου φαίνεται εμένα το 28. Σχετικά με το μαγαζί τώρα, υπάρχει το αντίστοιχο της ν.1 στου Ψυρρή, το οποίο είναι πιο ευάερο-ευήλιο. Ενα άλλο που μου αρέσει για rock καταστάσεις, είναι η Arch στο Περιστέρι στον πεζόδρομο της Θηβών. Επίσης υπάρχει και η Craft στην Αλεξάνδρας, καθώς και Beer Academy και Ζύθος στην Κηφισίας δίπλα στο Υγεία. Αυτά μου'ρχονται τώρα. Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση