kwstas79 Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2007 Τα λόγια είναι περιττά, όσοι πιστοί προσέλθετε. Προτείνω ημερομηνία μεταξύ των χριστούγεννων-πρωτοχρονιάς. Wasted, έλα και θα φέρω και το μεταλ χάμστερ μου. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wasted Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2007 Τι τα θες νέε μου, αφού το noiz πίνει μπύρες in private και κατά μόνας... Εγώ δε λέω πότε όχι πάντως σε μια παγωμένη μπύρα, παρεκτός για μια συνέντευξη του Χάκου. Empty Rooms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2007 Μεσα και εγώ! Μπύρααααααααααααααααααααααααα!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Αυτή τη φορά θα είμαστε και περισσότεροι, αφού όλοι όσοι δεν ήρθαν την προηγούμενη φορά σίγουρα ζηλέψαν πάρα πολύ. Α! και να το κανονίσουμε κάπου που να έρθω χωρίς αυτοκίνητο, για να πιω και 'γω σαν καλό παιδί και να μην έχω τύψεις (γιατί είμαι και συναισθηματικός τύπος εκτός των άλλων). Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alexei Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2007 Σε αυτήν παίζει να είμαι κι εγώ μέσα, στην προηγούμενη είχα μόλις φύγει από Αθήνα, δεν είχα και internet στο σπίτι και την έχασα... Αυτή τη φορά όμως, αν είμαι Αθήνα, θα είμαι εκεί... ;) ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2007 Εσένα δεν σε παίζουμε, είσαι τουμπανιέρης. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2007 Εμένα με παίζετε;;; :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thecrypt13 Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2007 members με αριθμό posts κάτω των 100 δέχεστε; :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2007 Εμένα με παίζετε;;; :D Εσύ γενικά δεν παίζεσαι. members με αριθμό posts κάτω των 100 δέχεστε; :D Αν είναι φρόνιμα και υπάκουα, ναι. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2007 άντε αυτή τη φορά θα σας κάνω και εγώ την τιμή να έρθω ;) ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
animae Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2007 άντε αυτή τη φορά θα σας κάνω και εγώ την τιμή να έρθω ;) πςςςςςςςςςς :P Γιατί όμως τόσο αργά? Δεν μπορεί να γίνει την επόμενη Παρασκευή ας πούμε? Κill the wise one! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση