haryy Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2007 Μια φορά και ένα καιρό.. http://www.youtube.com/watch?v=KNZru4JG_Uo http://www.facebook.com/timelessrecordingstudio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nickel Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2007 Ωραίο πράμα! Χόρτασα prog σημερα - θυμήθηκα τα παλιά :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kontras Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2007 φτου, πήγα να το δω κι εγώ και μου βγαλε ότι είναι unavailable Dreamers come and go, but a dream's forever Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2007 Ναι... Φίλε harvy, βρες αν μπορείς κάτι άλλο και πόσταρέ το, μπας και βρούμε κάνα prog καλό, γιατί με τους Ντρημ Θέατρο δεν τα πάω και πολύ καλά, και γενικότερα με τους "σημερινούς"... Προτιμάω τους "μπαμπάδες".... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wasted Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2007 Menu - Copy to Clipboard - Paste στη γραμμή διεύθυνσης και βουαλά! Αν και επί της ουσίας θα διαφωνήσω ως προς το βαθμό συγγένειας... ;) Empty Rooms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
haryy Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2007 FIXED IT! :D ;D 8) http://www.facebook.com/timelessrecordingstudio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
acidhoh Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2007 γιατι εγω πιστευω οτι οι μπαμπαδες των theater einai κατα πολυ μεγαλο βαθμο οι θεοι kansas ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2007 Τελικά μοιάζουν τόσο πολύ με Theater, που δεν μου άρεσαν... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kontras Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2007 οι rush έχουν τρομερή επιρροή σε όλα τα prog συγκροτήματα, πόσο μάλλον στους Theater. Σε ένα βιντεάκι των theater, είχαν το corner of inspiration, μια γωνία με μερικά σιντιά, από τα οποία υποτίθεται ότι εμπνέονται οι theater. Μέσα λοιπόν στους Floyd, Zappa, Who ήταν φυσικά και οι Rush. Tρομερές συλλήψεις τα rushόπουλα Dreamers come and go, but a dream's forever Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2007 γιατι εγω πιστευω οτι οι μπαμπαδες των theater einai κατα πολυ μεγαλο βαθμο οι θεοι kansas ? θα συμφωνήσω όπως θα συμφωνήσω και με τον kontras...... off: acidhoh μήπως λέγεσαι Μάριος; Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση