BillTheEmperor Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2007 Γειά χαρά! Έχω μια TASCAM US122L κάρτα ήχου και ηχογραφώ με το Adobe Audition 2.0. Ηχογραφώ τα Tracks μονοφωνικά αλλά όταν τα ακούω συνολικά ακούγονται στερεοφωνικά από την onboard κάρτα ήχου μου και από τα ηχεία του υπολογιστή Θέλω να ακούω το αποτέλεσμα από την TASCAM μέσω ακουστικών αλλά όταν το επιχειρώ το αποτέλεσμα ακούγεται μονοφωνικό και δεν μπορώ να κάνω κάποια ρύθμιση μέσω του Adobe Audition. Υπάρχει κανείς που να μπορεί να με βοηθήσει??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-freemindgr Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2007 Πως ειναι δυνατον να ακουγονται στερεοφωνικα τα μονοφωνικα αρχεια; Μηπως η ψευδαισθηση του χωρου που ειναι τα ηχεια, σου δινει αυτη την εντυπωση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BillTheEmperor Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2007 Ίσως να μην το έθεσα σωστά. Εννοώ ακούγεται και από τα δύο ηχεία ακόμα και το panning που κάνω στα tracks. Με την TASCAM ακούγεται ήχος μόνο από το ένα ηχείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση