bloody_sunday Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2007 Περισσότερο κι από αυτόν; Mπα... Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2007 παιδια sorry κιολας αλλα το μαμησατε το θεμα..η συγκριση μεταξυ των τριών που εχουν αναφερθει ειναι οτι να ναι... :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2007 Κιθάρα δεν παίζουν; Hλεκτρική; Lead; Ροκ; Guitar heroes δεν θεωρούνται; Στα σόλο πρότζεκτ τους δεν παίζουν; To phrasing τους δεν είναι άμεσα συγκρίσιμο; ??? Δλδ αφού πήρε τη διευκρίνησή της η δεσποινίς να το κλειδώσουμε το θέμα μιας και δεν έχει πια λόγο ύπαρξης; ??? ??? ??? Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2007 ok χαλαρωσε καταλαβες τι εννοοω τωρα... ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2007 O Beck είναι αξεπέραστος κατά τη γνώμη μου... Αν και νομίζω ότι την ίδια γνώμη με εμένα έχει και ο Satriani, ως απόλυτος θαυμαστής του και "μαθητής" του. Μάλλον τον σέβεται όσο κανέναν άλλον κιθαρίστα... ...και καλά κάνει... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2007 τον satriani,τον εχω ακουσει να μιλαει με θαυμασμο για 3 κιθαριστες...τους:hendrix-beck-timmons... (σιγουρα θα εχει μιλησει και για αλλους αλλα για αυτους εχω ακουσει εγω.. :)) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2007 Παίδες άσχετο αλλά επειδή είπε ο τακης για άσκοπες συγκρίσεις και με βρίσκει σύμφωνο απολύτως, απλά να διευκρινίσω ότι όταν ανέφερα τον κουβαδάκια το έκανα επειδή μιλάγατε περί συναισθήματος. Έτσι έκανα μια απλή αναφορά απλά σαν βιβλιογραφία, αν είναι και κάποιον τον ενδιαφέρει αυτού του είδους η μουσική, να τον τσεκάρει λίγο. Δεν είχα καμιά πρόθεση για συγκρίσεις και "κόντρες" μεταξύ μουσικών για το ποιος είναι ο πιο τεχνίτης+μελωδικός "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2007 όταν ανέφερα τον κουβαδάκια το έκανα επειδή μιλάγατε περί συναισθήματος. Έτσι έκανα μια απλή αναφορά απλά σαν βιβλιογραφία, αν είναι και κάποιον τον ενδιαφέρει αυτού του είδους η μουσική, να τον τσεκάρει λίγο. Δεν είχα καμιά πρόθεση για συγκρίσεις και "κόντρες" μεταξύ μουσικών για το ποιος είναι ο πιο τεχνίτης+μελωδικός ;) :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση