Guru Alter Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2007 Guru Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2007 γεια σου ρε σακη μου θυμισες τη σαλονικη και τα παλια! παντα τετοια ωραια παιξιματα..! YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2007 Σάκη σου έλεγα εγώ ''βγάλε κανα βιντεάκι στο youtube,γράψου στο noiz...'' Ειδες? Να φέρεις το live απο το υπόγειο του Νακα να το προωθήσουμε. Γιατί όλα τα κλιπάκια με τη fender?Θα κλαει η άλλη . Υ.Γ οι λάμπες δε γίνονται NOS με το να κάθονται στον boogie...άλλαξε τες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2007 Υ.Γ οι λάμπες δε γίνονται NOS με το να κάθονται στον boogie...άλλαξε τες ;D ;D ;D ααα εσυ ξερεις πολλα... 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2007 Υ.Γ οι λάμπες δε γίνονται NOS με το να κάθονται στον boogie...άλλαξε τες ;D ;D ;D ααα εσυ ξερεις πολλα... 8) Θα τους σβήσσουμε κεράκια σε λίγο...αλλά θα πρέπει να πάρουμε μεγάλη τουρτα για να τα χωρεσει όλα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2007 ;D ;D ;D πρεπει να κλεινουν δεκαπενταετια... ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2007 ;D ;D ;D πρεπει να κλεινουν δεκαπενταετια... ;D ;D Μη το πετάς έτσι ρε...χαλάς την έκπληξη. Ωρε και θα φαω καμια φάπα,έχω και μάθημα σήμερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2007 Ωρε και θα φαω καμια φάπα,έχω και μάθημα σήμερα... α πας ακομα;εγω εχω να παω 7 μηνες λογω δουλειας... :'( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2007 very very good Sakis!!.....αν εχεις καποια fusion συνθεση δικη σου παντως, πολυ θα ηθελα να την ακουσω...(ολοι θα ηθελαν πιστευω).. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2007 very very good Sakis!!.....αν εχεις καποια fusion συνθεση δικη σου παντως, πολυ θα ηθελα να την ακουσω...(ολοι θα ηθελαν πιστευω).. ;) http://www.myspace.com/zachariades του σακη ειναι ολα.. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2007 Aντε να δουμε και πότε θα βγει το ρημάδι το cd. Τάκη,θεωρουμαι champion,είμαι τρίτη λυκειου ,17 ώρες φροντιστήριο τη βδομάδα και ακόμα πηγαίνω μάθημα ηλεκτρική και κλασσική. Να δω πόσο θα αντέξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση