eangle Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2007 Δοκιμάζοντας νέα καλούδια στό pc AmpliTube 2-simon phillips drums grooves και sonar 7 προέκυψε αυτό το clip γιά ρίξτε μιά αυτιά ;) http://www.myspace.com/theohatz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2007 eangle εισαι παιχταρας,οτι και να πω ειναι λιγο ;) προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pap13 Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2007 Μ@μησε! Σε ένα σημείο μου θύμισε τα κάλαντα :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
amorphosynth Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2007 Εδώ και μιάμιση ώρα παίζει repeat στο WMP μου το συγκεκριμένο eangle clip(κάντε εσέις τους υπολογισμούς σας για το πόσες φορές το έχω ακούσει!-φτου :'( τελείωσε πάλι-α! :D ευτυχώς ξανάρχισε) ;D ;D ;D Σε ένα σημείο μου θύμισε τα κάλαντα Το Jingle Bells εννοείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
eangle Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2007 Το Jingle Bells εννοείς; μα είναι προφανές ότι από τα κάλαντα έχω επηρεαστεί ;) http://www.myspace.com/theohatz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2007 ωραιος...........εκει στο fade out ειχε κατι ωραια παιξιματα....γιατι δεν το αφηνες? Παμε για καλαντα? ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
amorphosynth Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2007 Πάντως στο πνεύμα των ημερών δε θα είχε πλάκα να ανεβάσουμε όλοι διασκευές σε χριστουγεννιάτικα κομμάτια; Πιστεύω ότι θα έδινε μια γιορτινή αίσθηση στο forum!!!!!(ναι μάλλον έχω γίνει πολύ συναισθηματικός-φταίει μάλλον που τα χριστούγεννα μου δίνουν γενικά μια πολύ μελαγχολική εικόνα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2007 eangle εισαι παιχταρας,οτι και να πω ειναι λιγο ;) +1000 για αλλη μια φορα εγραψες φιλε! ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2007 Όμορφο! Μου έφερε στο μυαλό την διασκευή που έχει κάνει ο Satriani στο θέμα των Flintstones... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2007 να γεια σου......ισως το καλυτερο που εχω ακουσει εδω μεσα.... RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση