orbital Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2007 H αίσθηση της νέας χορδής είναι ασύγκριτη...! Και γιαυτό δίνω στον εαυτό μου αυτη τη χαρά συνεχώς...! Γύρω στο δεκάωρο παιξίματος.... Στο κάτω κάτω, σιγά το έξοδο...!!!! Αν έχεις μόνο μια κιθάρα, άντε δυο, ναι, σιγά τα έξοδα και το χρόνο που χρειάζεσαι... αν έχεις όμως 4+........ :-\ Συμφωνώ απόλυτα πάντως για την αίσθηση της "καθαρής", ελάχιστα παιγμένης χορδής, και ουσιαστικά αλλά και ψυχολογικά :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2007 Ναι, αλλά δεν νοείται να έχεις τις ίδιες χορδές για μήνες... :P Κάποια στιγμή συνειδητοποίησα ότι είχα στην κιθάρα μου ένα σετ χορδές πάνω από τέσσερις βδομάδες, και άρχισα να ντρέπομαι για τον εαυτό μου... ::) Αν έχει κανείς πολλές κιθάρες καλύτερα να αγοράζει φτηνότερες χορδές συχνότερα, παρά να μην αλλάζει χορδές σκεφτόμενος τα έξοδα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2007 Αν έχεις μόνο μια κιθάρα, άντε δυο, ναι, σιγά τα έξοδα και το χρόνο που χρειάζεσαι... αν έχεις όμως 4+........ :-\ Για το χρόνο το δέχομαι εν μέρει (ιδιαίτερα αν είναι και οι 4 με FLoyd Rose, κούφια η ώρα που τ'ακούει), αλλά για τα λεφτά μπορείς να το θέσεις το πράγμα υπό μερικό έλεγχο, εφόσον παίξεις με Ebay. Θα ψωνίζεις με την ντουζίνα, προς 2,5-3 € το set. Εγώ πρωτομπήκα στα κόλπα του Ebay το καλοκαίρι, και, βλέποντας τιμούλες για τις 12άδες Ernie Ball, άφησα πίσω τους πειραματισμούς και επέστρεψα εκεί που ανήκω. ;D τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2007 H αίσθηση της νέας χορδής είναι ασύγκριτη...! Και γιαυτό δίνω στον εαυτό μου αυτη τη χαρά συνεχώς...! Γύρω στο δεκάωρο παιξίματος.... Στο κάτω κάτω, σιγά το έξοδο...!!!! +1000 ΑΛΛΟ πραγμα οι νεες χορδες (ασε που λυνουν σσχεδον ΟΛΑ τα "ηχητικα" προβληματα που εχουν οι...παραπονουμενοι για τον εξοπλισμο τους κιθαριστες...) :) ποσες φορες εχω ακουσει να κατηγορουν μαγνητες,ενισχυτες,πεταλακια και κιθαρες για "κακο" ηχο οταν εχουν να αλλαξουν χορδες 2 μηνες δεν μπορεις να φανταστεις.. & σιγα το...κοστος ρε παιδια με 3 ευρω το σετ....(ουτε σουβλακι δεν αγοραζεις πια με 3 ευρω... :)) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
frunobulax Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2007 H αίσθηση της νέας χορδής είναι ασύγκριτη...! Και γιαυτό δίνω στον εαυτό μου αυτη τη χαρά συνεχώς...! Γύρω στο δεκάωρο παιξίματος.... Στο κάτω κάτω, σιγά το έξοδο...!!!! Αν έχεις μόνο μια κιθάρα, άντε δυο, ναι, σιγά τα έξοδα και το χρόνο που χρειάζεσαι... αν έχεις όμως 4+........ :-\ Από τις 6 που έχω εδώ, αλλάζω συστηματικά χορδές στι τρείς..... Ούτε χρονο πολύ μου τρώει (μαθαίνεις να γίνεσαι γρήγορος όταν αλλαζεις συχνά) ούτε τρομερό έξοδο είναι.... κάνω (κάνουμε όλοι) πολλά άλλα μεγαλύτερα έξοδα για πολύ λιγότερο σημαντικά πράγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2007 μια και τον τελευταιο καιρο ειχα μεγαλο προβλημα ξεκουρδισματος στα καντινια της telecaster μου, αποφασισα σημερα ν ασχοληθω λιγακι για να δω τι φταιει. εκανα τις εξης 2 κινησεις: 1. συνειδητοποιησα οτι τα κλειδια στις χορδες που ξεκουρδιζονταν δεν ειχαν σωστη διαδρομη και ηθελαν λιπανση. εβαλα λιγο λαδακι στα κλειδια(απο μια μικρη τρυπουλα που βρισκεται πισω) ωστε να περιστρεφονται κανονικα. 2. αφαιρεσα ολες τις χορδες και εβαλα στο Nut ξυσμα απο μολυβι(μονο απ τη μυτη του μολυβιου- οχι ξυλο) και στη συνεχεια περασα τις χορδες(παλια συμβουλη του superfunk σε αντιστοιχο θεμα). ο συνδυασμος των δυο βηματων αυτων ειχε ως αποτελεσμα να παψουν οι χορδες να ξεκουρδιζονται παραλογα συχνα. δεν θελει κοπο τελικα ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
n4Sha Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2014 Γεια χαρα Παιδες. εχω μια κιθαρα με floyd rose και οταν το χρησιμοποιω ξεκουρδιζεται! εαν πουμε οτι τα ελατηρια και το υψος του F.R. ειναι ενταξει τι αλλο μπορει να φταει? (α, να πω πλεον το εχω λοκαρει και ειμαι μια χαρα! :P ) ευχαριστω! *sÞea®head™³ '00 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2014 Γεια χαρα Παιδες. εχω μια κιθαρα με floyd rose και οταν το χρησιμοποιω ξεκουρδιζεται! εαν πουμε οτι τα ελατηρια και το υψος του F.R. ειναι ενταξει τι αλλο μπορει να φταει? (α, να πω πλεον το εχω λοκαρει και ειμαι μια χαρα! :P ) ευχαριστω! Τα ελατήρια μπορεί να σου κάνυον την ζημιά,μετά μπορεί τα μαχαίρια από το F.R. μπορεί να είναι φαγωμένα και να μην επιστρέφει στην σωστή θέση Τα μαχαίρια Τι εννοείς για το ύψος? Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
n4Sha Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2014 για το υψος εννοω οτι ερχεται παραλληλα με το σωμα. ναι τα μαχαιρια ειναι ψιλο χαλια. το κατω πα οτι θυμαμαι εφευγε απο τη θεση του μερικες φορες.... δηλαδη παω για καινουργιο floyd? να ρωτησω, θα μπορουσα να βαλω το original F.R. σε μια les paul epiphone goths? αυτη εχει το licenced. αυτα! ευχαριστω ! *sÞea®head™³ '00 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2014 για το υψος εννοω οτι ερχεται παραλληλα με το σωμα. ναι τα μαχαιρια ειναι ψιλο χαλια. το κατω πα οτι θυμαμαι εφευγε απο τη θεση του μερικες φορες.... δηλαδη παω για καινουργιο floyd? να ρωτησω, θα μπορουσα να βαλω το original F.R. σε μια les paul epiphone goths? αυτη εχει το licenced. αυτα! ευχαριστω ! Μπορεί να σου κάνει και λίγο από το ύψος,λόγο της λάθος θέσης(του ύψους) να ζοριστεί να επιστρέψει σωστά. Εμένα το δικό μου είχε λίγο φάγομα στα μαχαίρια αλλά δεν είχα θέμα,μόνο όταν το δουλεύω από την ανάποδη από την ταστιέρα μεριά τότε κάνει κάτι νούμερα. Αλλά επιδή δεν το χρησιμοποιώ κατά την ανάποδη μεριά δεν με απασχολεί ;D Πρώτα απ'όλα πρέπει να ρεγουλάρεις σωστά το F.R.(παράληλο) μετά να κάνεις έναν έλεγχο τα lock σου αν μπλοκάρουν σωστά και μετά όλα τα άλλα. Εμένα μου έκανε το άλλο,όταν το δοκίμαζα τα lock κτλ. όλα ΟΚ,την κιθάρα μόλις την έπιανα την επόμενη μέρα το κούρδισμα πήγαινε περίπατο. Έκανα Lock δέσιμο τις χορδές στα κλειδιά και ησύχασα. Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση