blue Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2007 Καλημέρα και συγνώμη για το άκυρο θέμα Χρησιμοποιώ Opera και συνηθιζω να εχω ταυτοχρονα πολλά ανοιχτά tabs.Τελευταία οταν βλεπω ενα video απο youtube ή ακούω κατι στο myspace και αλλάξω tab ,σταματάει η αναπαραγωγή!Δεν ειναι θέμα buffering και τώρα παρατήρησα οτι συμβαίνει ακόμα και όταν μπει screen saver... Εχετε ιδεα πως το διορθωνω αυτό?Ευχαριστώ προκαταβολικά :) https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2007 Το παθαίνω κι εγώ με Firefox... ::) >:( www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2007 εγω σε Linux με firefox δεν παθαινω ακριβως αυτο, αλλα οταν πολλες φορες φορτωνει σελιδα και σε αλλο tab εχω youtube ανοιχτο, στιγμιαια σταματαει η αναπαραγωγη. μαλλον ολα αυτα σε τερτιπια του flash player μου κανουν ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση