neeq Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2007 Ένα σχεδόν αυτοχεδιαστικό κομμάτι μου, ακρως "φυσικό"..Δεν κούνησα ούτε fader. Ο αλτρουισμός μου δε με άφηνε να το κρατήσω για το εαυτό μου. Tip: Αν το ακούσετε 1000 φορές αρχίζει και ομορφαίνει 8) Μπορείτε να το κατεβάσετε και από το myspace μου, αλλά δε σας λέω ποιο είναι. :P http://www.box.net/shared/k3l4g2k7e6 Εντιτ: :-\ Α μπορείτε και από το μποξ να το κατεβάσετε...τσάμπα πρόλογος :-X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Subfire Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2007 Πραγματικά πολυ ωραία μελωδία....Μπορς να πω οτι με ταξίδεψε σε πολύ διαφορετικούς μουσικούς τόπους.. Συνέχισε την καλή δουλειά! www.myspace.com/subfireband Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
andreoulis Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2007 Πολύ ωραίο neeq Κινηματογραφικό, και μου εκανε ωραια υπόκρουση τώρα που έβγαινε το φεγγαρι Μπραβο! ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2007 αυτά είναι 8) γουστάρω κάργα απλά με έστειλε το κομμάτι μπράβο ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theopas Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2007 μπραβο neeq!!Παρα πολυ ωραιο!!μ'αρεσε το αργο μέρος και στη συνεχεια το ανοιγμα σου ηταν υπεροχο! Φέντερ σε Λέο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
st_eve Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2007 συνχαρητηρια πολυ ωραιω ακουσμα!!!αυτο κανει για soundtrack καργα.πολυ συναισθηματικο παιξιμο και πολυ πετυχημενο το ξεσπασμα σου.πολλες φορες το (απλο) ειναι και το καλυτερο!!!μπραβο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2007 Πολύ όμορφο neeq,μπράβο σου. Το Myspace σου ποιο είναι δεν μας είπες. https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2007 :D Έχετε γούστο τελικά ;D Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Στο myspace θα με βρείτε αν μετά το .com γράψετε /boubas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2007 συγχαρητηρια!!! μου αρεσε παρα πολυ! οχι οτι εχει μεγαλη σημασια, αλλα με ενα αλλο οργανο αντι για φαγκοτο(πχ φιλτραρισμενη κιθαρα η καποιο αλλο synth) θα μου αρεσε ακομα περισσοτερο! Οπως και να χει, και παλι μπραβο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tugito Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2007 Ευγε... η απλή πανέμορφη ομορφιά της μουσικής, δυο τρία όργανα, απλές μελωδίες που σου ξεριζώνουν την καρδιά με την μία και σε αφήνουν άδειο, στα πέρνουν όλα.. χίλια μπράβο ρε συ.. τι να πω. Καταπληκτικό κομμάτι. Μου ήρθαν άπειρες μελωδίες φωνής όπως το άκουγα αλλά δεν νομίζω να τόλμαγα να το πειράξω αυτό το έπος.. Εχεις κι αλλα; γενικως ρε σεις αν έχετε και κανα site ή τίποτα αλλο απο υλικό να βάζετε και link στο κάτω μέρος των post. ;) Aναμένω κι άλλο! Κανονίσου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση