ex-OurDarkness Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2007 Ορίστε: http://moogmusic.com/forum/viewtopic.php?t=2095&highlight=minimoog Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
UnderGround Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2007 Thanks,αλλα δεν εχει καπου τα samples για να ακουσουμε..... Περνάν τα χρόνια και είναι κρίματζ, Θέλω ν'αλλάξω image... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-OurDarkness Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2007 Τα samples ήταν σε μία AOL λίστα, αλλά μπορώ ίσως να ηχογραφήσω κι εγώ μερικά, για να κάνετε το τεστ μόνοι σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kilon Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2007 Τα samples ήταν σε μία AOL λίστα, αλλά μπορώ ίσως να ηχογραφήσω κι εγώ μερικά, για να κάνετε το τεστ μόνοι σας. πως και ξέρεις τον Χρήστο ? μήπως είσαι ο Χρήστος ? 8) και τον είχα προειδοποιήσει τον Χρήστο πρίν το αγοράσει. Υπάρχει Link στο Harmony Central που απαριθμεί όλα τα bugs (ή σχεδόν τα περισσότερα). Βασικά εμένα τα συνθ μου αρέσουν απο τα spec και το interface δυο τομείς που το CS-80 υπερέχει απο εκεί και πέρα ο ήχος δεν είναι κάτι που μπορείς να ορίσεις σε ένα synthesizer. www.myspace.com/thekilon www.soundclick.com/kilon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-OurDarkness Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2007 πως και ξέρεις τον Χρήστο ? μήπως είσαι ο Χρήστος ? Τον ξέρω τον Χρήστο, γνωριστήκαμε μέσω ενός forum για το Andromeda, χθες μιλήσαμε στο τηλ., πολύ εντάξει τύπος :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση