Thomsot Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2012 Το πρώτο κομμάτι με μασαζοασκήσεις από το Rock Discipline του Petrucci και ότι μπορώ να παίξω άνετα (όχι και πολλά πράγματα ακόμα =Ρ) απο το ίδιο DVD στο μπάσο. Μετά χρωματικές 1234' date='1342,1243,4321 από την E στη D και αντίστροφα. Κατόπιν παίζω κανένα απλό κομματάκι π.χ Blink 182 και μετά μελέτη στους δρόμους του Σεβαστιανού Χαρίσιου.[/quote'] Οταν ακουω κατι τετοια φιλος ψαρωνω πολυ ασχημα. Απ οτι γραφεις εκει δεν καταλαβαινω τιποτε, σε σημειο δηλαδη που να αναρωτιεμαι...κιθαρα προσπαθω να παιξω η αλλο οργανο??!! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2012 Οταν ακουω κατι τετοια φιλος ψαρωνω πολυ ασχημα. ... Και να φανταστείς ότι αυτά τα παίζει για ζέσταμα. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexkon13 Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2012 Αρχιζω με καποιες χρωματικες μειζονες και ελασσονες :o :o , με καποιες πεντατονικες :o , μετα κανω καμια ασκηση απο τα βιβλια που μου εχει φερει ο δασκαλος μου και μετα επειδη παιζω κυριως ρυθμικο μεταλ παιζω καποια απλα palm muting οπως Bark at the moon η καποιο Down και μετα αρχιζουν οι θρασιες ;D ;D ;D ;D ;D Ναι!!! Και εγω εχω Les Paul με Floyd Rose!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2012 Είναι βαρύ το μπάσο. Είναι πολλές οι ευθύνες. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chris gti Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2012 Εγώ ακολουθώ την εξής διαδικασία προθέρμανσης : 1 shot vodka-μισή παγωμένη μπύρα-1 shot vodka-την άλλη μισή παγωμένη μπύρα...works every time ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2012 Ζέσταμα δαχτύλων και καρπών κάνα τέταρτο πριν ξεκινήσουμε... Βοηθάνε και 2 jack/amareto LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chris gti Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2012 Ζέσταμα δαχτύλων και καρπών κάνα τέταρτο πριν ξεκινήσουμε... Βοηθάνε και 2 jack/amareto Όχι και amaretto στο Jack ρε ιερόσυλε! Θα σε αναφέρω στον συντονιστή! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2012 Όχι και amaretto στο Jack ρε ιερόσυλε! Θα σε αναφέρω στον συντονιστή! ;D Δεν παίζω blues LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2012 Όχι και amaretto στο Jack ρε ιερόσυλε! Θα σε αναφέρω στον συντονιστή! ;D Γιατί όχι; Και τα δύο για ζεσπέταμα τα χουμε..... Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2012 Έχω σταματήσει να κάνεω ζέσταμα πριν από τα live. Πλέον ξεκινάω να πίνω αφού φτάσω στο liveάδικο... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση