Stevie@ Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ δεν κάνω ζέσταμα. ΤΕΛΟΣ. 8) www.facebook-codes.info Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
FritzBlackLP Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν κάνω ζέσταμα και το έχω πληρώσει πολύ ακριβά αυτό... .Λέω από τη νέα σεζόν να αρχίσω διατάσεις, κλιμακούλες στο χαλαρό και να κόψω επιτέλους τις μπύρες πρίν τα live.... Όχι άλλο σόλο ρε παιδιά..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2009 .........και να κόψω επιτέλους τις μπύρες πρίν τα live.... Είσαι παλαβός; Και μετά να ξέρεις τι, που και πως παίζεις; Τι αξία έχει; Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
FritzBlackLP Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2009 Είσαι παλαβός; Και μετά να ξέρεις τι, που και πως παίζεις; Τι αξία έχει; ..Έλα μου ντε... Όχι άλλο σόλο ρε παιδιά..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mick77 Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2009 Στην κλασσικη παιζω απλα ενα χαλαρο και απλο κομματι σε πολυ χαμηλη ταχυτητα και συνεχιζω με αυτα που θελω να μελετησω παιζοντας μια φορα σε πολυ αργο ρυθμο.Στην ηλεκτρικη δεν κανω κατι ιδιαιτερο απλα προσπαθω να παιζω κανα 10 λεπτο χαλαρα .Στην ηλεκτρικη γενικως οταν βρισκω χρονο μελεταω τεχνικες και διαφορα lick απο διαφορες μουσικες. http://www.youtube.com/user/mick77guitarp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kostas_Tele Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2010 Στα χέρια δεν έχω πρόβλημα. Για δουλεύω σωστά τα πετάλια κάνω 10 λεπτά ποδήλατο για ζέσταμα. +1000 απλά καταπληκτικό post... εγώ οταν τό παιζα metal κιθαρίστας κατέβαζα κλίμακες κτλ κτλ... τώρα αντε να κάνω κανένα κάβουρα και με το ζόρι.... (βαρεμάρα) :P ''Zed's dead baby,Zed's dead...'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kostas_Tele Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2010 εγώ οταν τό παιζα metal κιθαρίστας κατέβαζα κλίμακες κτλ κτλ... τώρα αντε να κάνω κανένα κάβουρα και με το ζόρι.... (βαρεμάρα) :P ''Zed's dead baby,Zed's dead...'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ELIANIOS Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2010 ΖΕΣΤΑΜΑ? ;D ;D ;D ;D ;D ;D Οχι φιλε. μεχρι να στεισεις να τσεκαρεις ηχο ηρθε ο κοσμος. ;D ;D ;D Εννω θα θελα τη πολυτελεια αυτη. Η μουσικη ειναι το πιο βαρυ επαγγελμα.(για σηκωσε fender twin για 2'') 'Η ΤΑΝ 'Η ΕΠΙ ΤΑΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
skantzos Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2010 1 ώρα ζέσταμα; λίγο υπερβολή μου φαίνεται; δηλαδή στη μελέτη τι κάνετε; σκοπός του ζεσταματος είναι να κυκλοφορήσει λίγο το αίμα. Και δεν παίζω ποτέ κάτι που πονάει "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dmilo Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2010 Εγώ κάνω wii fit. :P RANDOMIZE USR 0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση