Προς το περιεχόμενο

τροποποιηση στο wah-wah!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ρε παιδια εχω ενα wah-wah dunlop το gcb....αλλα εχω ενα προβλημα. Βλεπω οτι δεν εχει μεγαλο ευρος στην συχνοτητα του....δηλαδη απο το σημειο που αρχιζεις να το πατας μεχρι πληρως ανοιχτο δεν εχει μεγαλη κλιμακα(για τα γουστα μου...π.χ παιζω το don't believe a word) και ενω στο δισκο το wah-wah εχει μεγαλο ευρος εγω δεν ....παιζει καμια λυση ή παμε για αντικατασταη? ;D

RUN FOREST....RUN!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν είμαι σίγουρος αλλά ίσως με αλλαγή ποτεσιόμετρου να πλησιάσεις τον ήχο που θες..

Ξερεις ποιος αναλαμβανει τετοια γουστα?

RUN FOREST....RUN!!!!

http://www.stinkfoot.se/andreas/diy/mods/dunlop.htm

Εκτος απο το wha η ιστοσελιδα αυτη εχει και πολλα αλλα πολυ καλα αρθρα για διαφορετικα θεματα.....αξιζει να τη μελετησεις....

2 things are infinite:the universe&human stupidity

Δεν είμαι σίγουρος αλλά ίσως με αλλαγή ποτεσιόμετρου να πλησιάσεις τον ήχο που θες..

Ξερεις ποιος αναλαμβανει τετοια γουστα?

Ο JAM..

edit: http://www.jampedals.com/

Jam House

Μήπως εσύ η κάποιος άλλος πριν από σένα έχει πειράξει το το βιδάκι που κρατάει στη θέση της την γραναζιέρα? (Βλέπε photo) Εννοώ ότι  το ποτενσιόμετρο έχει μεγαλύτερο εύρος από αυτό που το αφήνει να κινηθεί η γραναζιέρα. Ξεβιδώνοντας το βιδάκι η γραναζιέρα ξεκομπλάρει απο το ποτενσιόμετρο επιτρέποντας σου να περιστρέψεις λίγο το ποτενσιόμετρο. Μετά  ξανακομπλάρεις τη γραναζιέρα βιδώνεις το βιδάκι και δοκιμάζεις. Αν δεν σου αρέσει δοκιμάζεις πάλι.Αυτό βέβαια έχει να κάνει περισσότερο με το σε ποιά περιοχή θα δουλεύει το wah-wah ( περισσότερα η λιγότερα πρίμα κλπ.) αλλά σίγουρα θα δείς διαφορά. Αν δες θες να χάσεις την υπάρχουσα ρύθμιση μπορείς να βάλεις σημάδια ώστε να το επαναφέρεις εκεί που ήταν πριν.

Μήπως εσύ η κάποιος άλλος πριν από σένα έχει πειράξει το το βιδάκι που κρατάει στη θέση της την γραναζιέρα? (Βλέπε photo) Εννοώ ότι  το ποτενσιόμετρο έχει μεγαλύτερο εύρος από αυτό που το αφήνει να κινηθεί η γραναζιέρα. Ξεβιδώνοντας το βιδάκι η γραναζιέρα ξεκομπλάρει απο το ποτενσιόμετρο επιτρέποντας σου να περιστρέψεις λίγο το ποτενσιόμετρο. Μετά  ξανακομπλάρεις τη γραναζιέρα βιδώνεις το βιδάκι και δοκιμάζεις. Αν δεν σου αρέσει δοκιμάζεις πάλι.Αυτό βέβαια έχει να κάνει περισσότερο με το σε ποιά περιοχή θα δουλεύει το wah-wah ( περισσότερα η λιγότερα πρίμα κλπ.) αλλά σίγουρα θα δείς διαφορά. Αν δες θες να χάσεις την υπάρχουσα ρύθμιση μπορείς να βάλεις σημάδια ώστε να το επαναφέρεις εκεί που ήταν πριν.

μαλλον ειναι αυτο που θελω αν και δεν το πολυκαταλαβα. Θα πειραματιστω παντως.....ευχαριστω παιδια...απο οτι εχω καταλαβει με ενοχλουν πολυ τα πριμα του και δεν εχω αρκετα μπασα ::)

RUN FOREST....RUN!!!!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου