freerock1974 Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2010 ( ναι, ναι τότε που ο ένας αγοραζε το τετρακάναλο, ο άλλος το μικρόφωνο, ο τρίτος την εφφεδιέρα, ο τέταρτος κανα δυό ηχεια και μπαίνατε όλοι μέσα και ΓΡΑΦΑΤΕ ΜΟΥΣΙΚΗ!!) Δεν ειμαι πανω απο 40 αλλα αναπολω... Ωραια,αγνα,ρομαντικα,εμπνευσμενα χρονια... GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2010 Πριν 5 χρόνια πόσο ήσασταν όμως; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2010 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2010 Πριν 5 χρόνια πόσο ήσασταν όμως; Με βάση τις προσφερόμενες πληροφορίες, δεν ήταν πάνω από 35. :D Η "ανάσταση" αρχαίων θεμάτων μπορεί να έχει νόημα όταν η συζήτηση μπορεί να συνεχιστεί στην ίδια βάση. Εν προκειμένω όμως, οι τεχνολογικές λύσεις που είχαν συζητηθεί πριν από 5 χρόνια δεν είναι και τόσο επίκαιρες. Ας αφήσουμε το θέμα στην ησυχία του. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2010 http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bassbill Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2010 Δουλεύω και εγώ με Behringer DDX3216 & M-AUDIO LIGHTBRIDGE. Πρίν απο την κάρτα αυτή δούλευα με MOTU 2408. Έως και 32 ins - outs ταυτόχρονα. Κάποτε αποφσίζω να τα χρησιμοποιήσω, κάποτε όχι, το σημαντικό είναι οτι υπάρχουν και μπορώ να κάνω δουλειά όποτε θέλω. Για μένα το ερώτημα είναι μονόδρομος... PC & κάρτα ήχου. Η Behringer δουλεύει και σάν control surface για το DAW. Δουλεύω και με desktop & laptop με το ίδιο ακριβώς σετάπ. Θαύμα λέμε ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση