Προς το περιεχόμενο

Το lidl πουλάει κιθάρες!

odis13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 41
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Ρε παιδιά σοβαρά τώρα, είχε περυσι μία κλασική 39 ευρώ και την πήρε ο πατέρας μου για χαβαλέ. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ. Ειδικά αν βάλεις τον παράγοντα 39 ευρώ δεν βλέπω λόγο να μην την πάρεις. Μια χαρά μπράτσο και ήχος. Αμα θές μια κιθάρα να παιρνεις σε εκδρομες, παραλιες και γενικά ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ειναι ΟΚ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλά Μενέλαε, καααλάααα.

Αν είχες πάρει όμως την ξύλινη κιθάρα, που με τόσο απαίσιο και απεχθή τρόπο σνομπάρεις μπραστά στα έκπληκτα πρασινοκαστανά μου μάτια, ξέρεις ποιά θα ήταν η πρώτη σου κίνηση;

Άσε, επειδή είσαι μικρός και αμαθής νεανίας, θα σου πώ εγώ.

Θα έφτιαχνες ένα θέμα ΝΑ με τα συμπάθειο στο νοιζ με τίτλο

"ΟΙ ΚΙΘΑΡΕΣ ΤΩΝ LIDL ΜΑΜΑΝΕ - ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΙΣ SUHR ΣΑΣ"

LEGO people live in houses made of their own flesh.

Ίσως μάλιστα ξέρετε ότι και στο Harrods θα είχατε την ευκαιρία να δείτε από κοντά κιθάρες απίστευτης αξίας για μοναδική φορά στη ζωή σας, μιας και γίνονται αρκετές φορές δημοπρασίες εκεί (και οι πιο πολλές για φιλανθρωπικούς σκοπούς).

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Πέραν του χαβαλέ πάντως, δε βλέπω γιατί να είναι κακό το όλο θέμα. α) υπάρχει κόσμος που δε μπορεί να διαθέσει 300€ για να δοκιμάσει αν του αρέσει να παίζει κιθάρα και β) υπάρχει κόσμος που δε θέλει να διαθέσει 300€ για να δοκιμάσει αν του αρέσει να παίζει κιθάρα.

Κώστα....... με κατάλαβες βρε :P to be precise στο τσακ πρόλαβα και είδα το thread πριν ανοίξω το δικό μου :):)

....πάντως θα μπορούσαν να αποφύγουν τον όρο "ξύλινη κιθάρα" ;D ;D ;D ;D

• Guru

παντως ενας μαθητης μου (τριτης δημοτικου) με 100 ευρω εγινε με κιθαρα και ενισχυτακι και ειναι μεσα στη χαρα. κοιταζοντας το οργανο δεν ειδα καποιο προβλημα: κουρδιζε καλα, η ταστιερα με καλο setup, τιποτα περιεργο απο βομβους και προβληματα στο distortion. βεβαια τα ηλεκτρικα υποπτευομαι οτι δεν θα αντεξουν πολυ, αλλα ο καιρος θα δειξει..

• 2 μήνες αργότερα...

Καλά....καλά

Μόνο μερικά σαλάμια έχει καλά το lidl.....κι αυτά άν δεν είναι .....τεσταρισμένα απο τπτ πακιστανούς.... 8)

Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ????

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου