odis13 Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2007 Δε πρόκειται αυτό το θέμα να μείνει σοβαρό για πάνω απο 2 ποστ,οπότε κατευθειαν εδώ (αμα θελετε πείτε για το bob να περνα η ώρα) Οριστε λοιπον,για τους άπιστους.Κοσμοιστορικά γεγονότα,το lidl μπαίνει στο πεδίο μάχης των μουσικών οργάνων. :o Φήμες λένε ότι θα φάει τον thomann λάχανο. Εγώ προσωπικά περιμενα να ανοιξει το πισι και ξεφύλιζα,το διαφημιστικό ,είδα την τελευταια σελίδα και πνίγηκα. Που πάει αυτή η χώρα άραγες? ??? Επισημως τώρα,το μόνο μαγαζί με μουσικά όργανα στην ευρύτερη περιοχή καλαμαριας είναι το lidl και το jumbo (ο νάκας έκλεισε,χεχε) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2007 "Αγαπητέ μου Άγιε Βασίλη, Θέλω να μου φέρεις μια ηλεκτρική Yamaha από το Lidl!" ;D odis13 μην τα παίρνεις δεν σε κοροϊδεύουμε, λέμε μακακίες να περνάει η ώρα. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2007 AAAπίθανα μωρά έρχονται στον χώρο σου - σε γκαβ....ουν και φεύγουν! ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να έχεις ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ κιθάρα YAHOMA LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2007 , λέμε μακακίες να περνάει η ώρα. Το νόημα της ζωής φίλε μου..... Α ρε τι άλλο θα δουμε....Λετε να κάνουν και set up? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2007 Θα ήθελα ένα κιλό τυρί φέτα, μισό κιλό μορταδέλα και μια ηλεκτρική κιθάρα με δύο χαμπάκερς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2007 Η -ακόμα καλύτερα-: "θα ήθελα μια οικογενειακή συσκευασία πατατάκια, 2 nescafe του κιλού, 3 κιλά κατεψυγμένο γαλέο, τα αποτελέσματα της γενικής αίματος και επίσης σας έφερα τη strat '62 του πατέρα μου για ένα refret." :) Οι κιθάρες είναι προϊόντα (ναι είναι) και τα μοντέλα που πωλούνται στα supermarket στοχεύουν αγοραστικά σε ένα συγκεκριμένο κομμάτι της αγοράς. Σε όλο τον κόσμο γίνεται αυτό. Σκεφτείτε όμως.... Για να αλλάξει αυτό (και η πώληση μέσω του κάθε lidl να απευθύνεται σε όλους τους μουσικούς), δεν χρειάζεται κατ' ανάγκη να να αλλάξουν πολλά πράγματα στον τρόπο που υποστηρίζουν την πώληση πριν και μετά από αυτήν, ούτε να ξεφύγουν από τη λογική του supermarket. Έχουμε δει ότι οι τιμές -και μόνο- μπορεί να είναι καταλύτης. Σκεφτείτε: "Μεγάλη προσφορά μέχρι 31/12: Eric Johnson Stratocaster 1199.99 !!!! Μοναδικά δώρα, δύο καρέκλες κήπου, και μία τοστιέρα." Να δω πόσοι θ' αρχίσουν να τρώνε τοστάκι κάθε πρωί... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vredesbyrd Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2007 ΧΑχαχαχα που οδέυουμε κυριοι??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2007 Φαντάζομαι και πιθανές απαντήσεις πωλητών. Θα ήθελα ένα κιλό τυρί φέτα, μισό κιλό μορταδέλα και μια ηλεκτρική κιθάρα με δύο χαμπάκερς... -Δυστυχώς, οι χαμπάκερς μας τελείωσαν. Μπορείτε όμως να πάρετε μία Telecaster που έχει και περισσότερο twang. θα ήθελα μια οικογενειακή συσκευασία πατατάκια, 2 nescafe του κιλού, 3 κιλά κατεψυγμένο γαλέο, τα αποτελέσματα της γενικής αίματος και επίσης σας έφερα τη strat '62 του πατέρα μου για ένα refret. -Σας ενημερώνουμε ότι αυτή την εβδομάδα έχουμε super προσφορά στα τάστα medium jumbo. Με κάθε refret δώρο ένα nut από γραφίτη και ένα καθαριστικό ταστιέρας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taq Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2007 Ό, τι νά ναι... πάντως γελάσαμε πάλι πρωί πρωί... σε λίγο τα μουσικομάγαζα θα βάλουν φακές - φασόλια - μακαρόνια στα σταντ .. έτσι για το σπάσιμο.. και το "ξεκάρφωμα". - ... "έλα λέμε ήρθε παραλαβή..... που να αφήσω τα χαρτιά κουζίνας"??? - "Ε... δίπλα στις ακουστικές"!!! In Fender Strat we trust! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2007 κανείς δεν πρόσεξε το "Ξύλινη Κιθάρα";;;; ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση