jeremy Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2007 Επιμένω στο DS2....!!!! είμαι σίγουρος πως κάπου εκεί είσαι....!!! ;) γκαν-γκαραγκαν-γκα-γκαν,γκαν-γκαραγκαν-γκα-γκαν... (στο ρυθμο του smells like tin spirit.. :) :) :)) ΑΚΡΙΒΩΣ!!! :) :) :) Όλοι από κάτι τέτοιο ξεκινήσαμε εξ'άλλου...:) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2007 Επιμένω στο DS2....!!!! είμαι σίγουρος πως κάπου εκεί είσαι....!!! ;) γκαν-γκαραγκαν-γκα-γκαν,γκαν-γκαραγκαν-γκα-γκαν... (στο ρυθμο του smells like tin spirit.. :) :) :)) ΑΚΡΙΒΩΣ!!! :) :) :) Όλοι από κάτι τέτοιο ξεκινήσαμε εξ'άλλου...:) ooooooχι...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jeremy Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2007 Επιμένω στο DS2....!!!! είμαι σίγουρος πως κάπου εκεί είσαι....!!! ;) γκαν-γκαραγκαν-γκα-γκαν,γκαν-γκαραγκαν-γκα-γκαν... (στο ρυθμο του smells like tin spirit.. :) :) :)) ΑΚΡΙΒΩΣ!!! :) :) :) Όλοι από κάτι τέτοιο ξεκινήσαμε εξ'άλλου...:) ooooooχι...... ε πάνω κάτω ρε αδερφέ τουλάχιστον...!! :) :) Η ουσία ειναι πώς πορεύεσαι στη συνέχεια!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2007 Nαι ρε κατάλαβα τι εννοεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2007 αν χρησιμοποιησεις δυο πεταλια μαζι για παραμορφωση θα παρεις και ενα line selector ωστε να μην χρειαζεται να τα πατας και τα δυο για να πας στα καθαρα ,θα πατας το line selector και θα μπαινεις σε bypass εγω αυτο εχω κανει ;) RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
apos Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2007 Αυτό είναι μια ωραία λύση, που σε γλυτώνει από πολύ tap dancing. Όμως έτσι δεν "χάνεις" κάποια από τα άλλα εφέ σε μία από τις δύο αλυσίδες που πλέον έχεις? http://www.10-code.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση