whiteNoise Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2007 http://www.youtube.com/watch?v=KRfuMoFNQYY ;) προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ReCoC Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2007 Πολύ ενδιαφέρον βιντεάκι. Ίσως να διόρθωνες λίγο και τον κώδικα στο ποστ σου για να το εμφανίζει σωστά ;) Free thinkers are dangerous... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2007 Πολύ ενδιαφέρον βιντεάκι. Ίσως να διόρθωνες λίγο και τον κώδικα στο ποστ σου για να το εμφανίζει σωστά ;) εκανα τουλαχιστον 2-3 copy paste το embed και εξακολουθει να βγαινει ετσι.. οποτε τις ευθυνες στο youtube please ;D προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2007 Πολύ ενδιαφέρον βιντεάκι. Ίσως να διόρθωνες λίγο και τον κώδικα στο ποστ σου για να το εμφανίζει σωστά ;) εκανα τουλαχιστον 2-3 copy paste το embed και εξακολουθει να βγαινει ετσι.. οποτε τις ευθυνες στο youtube please ;D Θελει απλα το λινκ απ το youtube Και το κανει embed αυτοματα. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2007 Δεν χρειάζεται πλέον embed. Απλά κάνεις copy-paste το URL της σελίδας και το νοιζ αναλαμβάνει τα υπόλοιπα. ;) εδιτ: mechmg93, με πρόλαβες Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2007 Δεν χρειάζεται πλέον embed. Απλά κάνεις copy-paste το URL της σελίδας και το νοιζ αναλαμβάνει τα υπόλοιπα. ;) εδιτ: mechmg93, με πρόλαβες thanks φιλε προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2007 πολυ καλο βιντεακι.....ειχα παντα την απορια πως κανουν solder ολα αυτα τα components σε ταχυτητα που ανταποκρινεται σε μαζικη παραγωγη. 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2007 πολυ καλο βιντεακι.....ειχα παντα την απορια πως κανουν solder ολα αυτα τα components σε ταχυτητα που ανταποκρινεται σε μαζικη παραγωγη. ;) προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση