Προς το περιεχόμενο

Wilkinson EZ-LOK locking Tuners ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Ναι και μου αρεσαν πολυ ειδικα για τα 18 ευρω που κοστιζουν απο τον

http://store.guitarfetish.com/wiezlotu6inf.html

,ειναι πολυ βολικα και γινονται και staggered αν χρησιμοποιησεις τις "κατω" τρυπες.

ακομα περισσοτερο μου αρεσουν τα vintage style kluson wilkinson

http://store.guitarfetish.com/wiklstnitusi.html

τα οποια εχουν ολα τα καλα των vintage tuners (δηλ.ασφαλες "τρυπωμα" της χορδης για να μη σκιζεται η θηκη σου και να μην τρυπας το δακτυλο σου καθως και περασμα των χορδων στο πιτς φυτιλι,χαμηλο βαρος και 100% vintage εμφανιση)  & μηδενικο backlash.... (τα θεωρω καλυτερα και απο τα γιαπωνεζικα GOTOH vintage που φορανε οι αμερικανικες/ιαπωνικες vintage Fender & βεβαια κλασεις ανωτερα των κορεατικων Ping που φορανε οι μεξικανικες)

προσοχη μη μπερδευτεις και αγορασεις αυτα

http://store.guitarfetish.com/viklstnimafi.html

τα οποια δεν εχουν safety posts αλλα "φορτωνουν" απο το πλαϊ..

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ τα φόρεσα σε ένα τρελό Project strat και μου άρεσαν πάρα πολύ, ακόμη περισσότερο μου άρεσε το αντίγραφο tremolo για strat της wilkinson

Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις

• Guru

ολα τα λεφτα. δεν τα χω σε κιθαρα μου οποτε δε μπορω να σου πω για αντοχη στο χρονο, αλλα τα χω τσεκαρει σε κιθαρα φιλου και εντυπωσιαστηκα απο το feel και την εμφανιση τους. αμα το ξερα οταν εβαζα τα spertzel στη fender μου..

• Moderator

Εγώ τα φόρεσα σε ένα τρελό Project strat και μου άρεσαν πάρα πολύ, ακόμη περισσότερο μου άρεσε το αντίγραφο tremolo για strat της wilkinson

Συγνώμη για το ημι off-topic :

Δεν έχω δοκιμάσει τα κλειδιά αλλά το αντίστοιχο τρέμολο της wilkinson μου έβγαλε ένα πολύ ενοχλητικό πρόβλημα με το πλαστικό socket που στηρίζει το tremolo arm.

Μάλλον όμως έπεσα σε προβληματικό κομμάτι γιατί θεωρείται -γενικώς- ότι είναι αξιόπιστο. (Το βάζει και ο Suhr -από ότι έχω δει- σε κάποιες από τις κιθάρες του)

π.χ.

bridgeVintage.jpg

Αυτό το τρέμολο εννοείς studio54GR?

Thanks για τις απαντήσεις.  :)

Πρόσφατα πήρα τα ΕΖ-Locks καθώς και το Wilkinson τρέμολο (οπότε Harilatron είσαι εντός) από το Guitar-Fetish για μια κιθάρα που  ετοιμάζω από parts, αλλα ακόμα μου λείπουν κάποια πράγματα και δεν την έχω τελείωσει.

Αν και έχω μείνει ευχαριστημένος από ότι έχω αγοράσει από εκεί είχα κάποιους ενδοιασμούς για τα κλειδιά.

Όταν την τελειώσω θα ανεβάσω photos!!!

• 3 χρόνια αργότερα...

Μιας και υπάρχει το thread, θα ήθελα να ρωτήσω το εξής.

Έχω μια stratocaster του 83, και της άλλαξα τα κλειδιά που είχε σε fender locking tuners. Το θέμα είναι οτι θέλω να της βάλω τα wilkinson fender vintage tuners.

Θα χρειαστεί να τρυπήσω το headstock ή πλέον είναι μικρότερα για την τρύπα?? και αν ναί, μπορώ να το μοντάρω κάπως αυτό??

PRS,Suhr,D'Angelico,D'Aquisto,Sadowsky,G&L,Gibson,Steinberger,Fender,etc

εχω και εγω ezlock και δεν ειχα προβλημα ποτε και τα βρησκω πολυ ευχρηστα

επισης εχω και το 6βιδο τρεμολο 3 χρονια τωρα και ειμαι επισης πολυ ευχαριστημενος γενηκοτερα ειναι εξερετικη η ποιοητα των wilkinson σε σχεση με την τιμη τους

είναι μικρότερα για την τρύπα??

ναι διστυχος

μπορώ να το μοντάρω κάπως αυτό??

δε νομιζω

papa don't take no mess!!

• Moderator

Γίνεται. Ψάξε για τα κατάλληλα bushings (έτσι λέγονται).

(Είναι μεταλλικά κυλινδράκια που σφηνώνουν στην υπάρχουσα τρύπα στο ξύλο, ενώ το κλειδί περνάει από την δική τους μικρότερη τρύπα).

Γίνεται. Ψάξε για τα κατάλληλα bushings (έτσι λέγονται).

(Είναι μεταλλικά κυλινδράκια που σφηνώνουν στην υπάρχουσα τρύπα στο ξύλο, ενώ το κλειδί περνάει από την δική τους μικρότερη τρύπα).

Είχα ψιλιαστεί οτι κάτι μπορεί να γίνεται με τα bushings αλλά δεν ήμουνα και σίγουρος. Ευχαριστώ!! :D

PRS,Suhr,D'Angelico,D'Aquisto,Sadowsky,G&L,Gibson,Steinberger,Fender,etc

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου