lastwill Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2007 Γειά χαρά σε όλους. Έχει χρησιμοποιήσει κάποιος Wilkinson EZ-LOK locking Tuners και αν ναι τι γνώμη έχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2007 Ναι και μου αρεσαν πολυ ειδικα για τα 18 ευρω που κοστιζουν απο τον http://store.guitarfetish.com/wiezlotu6inf.html ,ειναι πολυ βολικα και γινονται και staggered αν χρησιμοποιησεις τις "κατω" τρυπες. ακομα περισσοτερο μου αρεσουν τα vintage style kluson wilkinson http://store.guitarfetish.com/wiklstnitusi.html τα οποια εχουν ολα τα καλα των vintage tuners (δηλ.ασφαλες "τρυπωμα" της χορδης για να μη σκιζεται η θηκη σου και να μην τρυπας το δακτυλο σου καθως και περασμα των χορδων στο πιτς φυτιλι,χαμηλο βαρος και 100% vintage εμφανιση) & μηδενικο backlash.... (τα θεωρω καλυτερα και απο τα γιαπωνεζικα GOTOH vintage που φορανε οι αμερικανικες/ιαπωνικες vintage Fender & βεβαια κλασεις ανωτερα των κορεατικων Ping που φορανε οι μεξικανικες) προσοχη μη μπερδευτεις και αγορασεις αυτα http://store.guitarfetish.com/viklstnimafi.html τα οποια δεν εχουν safety posts αλλα "φορτωνουν" απο το πλαϊ.. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2007 Εγώ τα φόρεσα σε ένα τρελό Project strat και μου άρεσαν πάρα πολύ, ακόμη περισσότερο μου άρεσε το αντίγραφο tremolo για strat της wilkinson Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2007 Guru Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2007 ολα τα λεφτα. δεν τα χω σε κιθαρα μου οποτε δε μπορω να σου πω για αντοχη στο χρονο, αλλα τα χω τσεκαρει σε κιθαρα φιλου και εντυπωσιαστηκα απο το feel και την εμφανιση τους. αμα το ξερα οταν εβαζα τα spertzel στη fender μου.. YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2007 Εγώ τα φόρεσα σε ένα τρελό Project strat και μου άρεσαν πάρα πολύ, ακόμη περισσότερο μου άρεσε το αντίγραφο tremolo για strat της wilkinson Συγνώμη για το ημι off-topic : Δεν έχω δοκιμάσει τα κλειδιά αλλά το αντίστοιχο τρέμολο της wilkinson μου έβγαλε ένα πολύ ενοχλητικό πρόβλημα με το πλαστικό socket που στηρίζει το tremolo arm. Μάλλον όμως έπεσα σε προβληματικό κομμάτι γιατί θεωρείται -γενικώς- ότι είναι αξιόπιστο. (Το βάζει και ο Suhr -από ότι έχω δει- σε κάποιες από τις κιθάρες του) π.χ. Αυτό το τρέμολο εννοείς studio54GR? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lastwill Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2007 Thanks για τις απαντήσεις. :) Πρόσφατα πήρα τα ΕΖ-Locks καθώς και το Wilkinson τρέμολο (οπότε Harilatron είσαι εντός) από το Guitar-Fetish για μια κιθάρα που ετοιμάζω από parts, αλλα ακόμα μου λείπουν κάποια πράγματα και δεν την έχω τελείωσει. Αν και έχω μείνει ευχαριστημένος από ότι έχω αγοράσει από εκεί είχα κάποιους ενδοιασμούς για τα κλειδιά. Όταν την τελειώσω θα ανεβάσω photos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MikeBravos Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2011 Μιας και υπάρχει το thread, θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Έχω μια stratocaster του 83, και της άλλαξα τα κλειδιά που είχε σε fender locking tuners. Το θέμα είναι οτι θέλω να της βάλω τα wilkinson fender vintage tuners. Θα χρειαστεί να τρυπήσω το headstock ή πλέον είναι μικρότερα για την τρύπα?? και αν ναί, μπορώ να το μοντάρω κάπως αυτό?? PRS,Suhr,D'Angelico,D'Aquisto,Sadowsky,G&L,Gibson,Steinberger,Fender,etc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funkysoul Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2011 εχω και εγω ezlock και δεν ειχα προβλημα ποτε και τα βρησκω πολυ ευχρηστα επισης εχω και το 6βιδο τρεμολο 3 χρονια τωρα και ειμαι επισης πολυ ευχαριστημενος γενηκοτερα ειναι εξερετικη η ποιοητα των wilkinson σε σχεση με την τιμη τους είναι μικρότερα για την τρύπα?? ναι διστυχος μπορώ να το μοντάρω κάπως αυτό?? δε νομιζω papa don't take no mess!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2011 Γίνεται. Ψάξε για τα κατάλληλα bushings (έτσι λέγονται). (Είναι μεταλλικά κυλινδράκια που σφηνώνουν στην υπάρχουσα τρύπα στο ξύλο, ενώ το κλειδί περνάει από την δική τους μικρότερη τρύπα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MikeBravos Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2011 Γίνεται. Ψάξε για τα κατάλληλα bushings (έτσι λέγονται). (Είναι μεταλλικά κυλινδράκια που σφηνώνουν στην υπάρχουσα τρύπα στο ξύλο, ενώ το κλειδί περνάει από την δική τους μικρότερη τρύπα). Είχα ψιλιαστεί οτι κάτι μπορεί να γίνεται με τα bushings αλλά δεν ήμουνα και σίγουρος. Ευχαριστώ!! :D PRS,Suhr,D'Angelico,D'Aquisto,Sadowsky,G&L,Gibson,Steinberger,Fender,etc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση