Προς το περιεχόμενο

undressed maple μανικι

fuZZed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderator

fuZZed, αν είναι να τρίψεις το μανίκι με εκείνο το σύρμα, θυμήσου ότι είναι μαγνητικό και θα δεινοπαθήσεις να ξεκολλήσεις τις "τριχούλες" από τους μαγνήτες. Μην θεωρήσεις ότι δεν έχουν λόγο οι τρίχες να πάνε εκεί. Θα πάνε και θα κολλήσουν. Μην αμελήσεις λοιπόν να καλύψεις τους μαγνήτες και τις γύρω χαραμάδες με χαρτοταινία (ή εν πάσει περιπτώσει κάποια κολλητική ταινία) πριν αρχίσεις να τρίβεις.

Η γνώμη μου είναι να προστατεύσεις το μανίκι από τη φθορά της χρήσης και των συνθηκών του περιβάλλοντος. Τα της "αναπνοής" δεν τα πολυπιστεύω αλλά αυτό είναι (όπως καταλαβαίνεις) η απολύτως προσωπική μου θεώρηση των πραγμάτων. Εν τέλει, αν πραγματικά την ακούσεις και δεν αναπνέει (δηλαδή κάτι δεν σου αρέσει από ηχητικής άποψης στο αποτέλεσμα), την ξανατρίβεις.  :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 50
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

ευχαριστω harilatron για τη συμβουλη γιατι δε το χα φανταστει οτι θα γεμισω με ρινισματα.... Οταν λεω αναπνευει εννοουσα οτι δε μου παει να την αφηνω κ παρα πολυ καιρο χωρις να τη καθαριζω με κατι γιατι ετσι κ αλλιως ιδρωνουν πολυ τα δαχτυλα μου κ ακολουθουν τα γνωστα αποτελεσματα.. γιαυτο χρειαζομαι το ατσαλομαλλο να μη μαζευει κ πουρι :P, ειπαμε relic OK αλλα μη γινουμε κ γυφτοι!!!!! ;D

Γιατρός!!! Τι γιατρός??  Μετεωρολόγος..!!!

....και για να μην χανεις και χρονο , χωνεις ολο

το σωμα σε μια σακουλα σκουπιδιων και την

κλεινεις  στην αρχη της ταστιερας

...γηρασκω αει διδασκομενος...

• Moderator

....και για να μην χανεις και χρονο , χωνεις ολο

το σωμα σε μια σακουλα σκουπιδιων και την

κλεινεις  στην αρχη της ταστιερας

Κι αυτό σωστό.  :)

Μπα !!  δεν υπαρχει προβλημα , ολες οι σακουλες σκουπιδιων κανουν .

ετσι και αλλιως fender ειναι......  ;D

...γηρασκω αει διδασκομενος...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου