block Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2007 Σκέφτομαι να αγοράσω τον Harley Bendon GA5 , και να του βάλω αυτό το ηχείο που μου περισεύει http://www.jensenvintage.com/c10r.htm . Tί λέτε θα κάνω δουλειά ? Αν μιλας για τον combo τοτε δεν νομιζω να χωρεσει εκει περα μεσα... Δίκιο !!!!!! Δεν πρόσεξα κάν ότι έχει 8'' ηχείο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
doubletrouble Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2008 Εχω εναν line 6 spider iii 30w me 12'' celestion πανω....πολυ καλος ενισχυτης ιδιαιτερα στα καθαρα...σκεφτομαι πολυ σοβαρα και την αποκτηση ενος CHAMP 600.Ξερει κανεις αν μπορω να χρησιμοποιω ως καμπινα τον line 6? χωρις να γινει ζημια βεβαια.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kostas-5150 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2008 Aκουσε τον epiphone και βγαλε τα δικα σου συμπερασματα http://www.gearwire.com/epiphone-valve-junior-lab.html Στο 6-7 εχεις Communications breakdown..αν εχεις και Tele.. Αλλα καλυτερα να παρεις το Half stack που δινει ο Τhomann. Καπου εχει ενα κλιπακι ο Superfunk. Ρε'συ SF καντου ενα λινκ του παιδιου. 5 long years Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2008 παιζα καλα το σκατο! :) A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2008 Εχω εναν line 6 spider iii 30w me 12'' celestion πανω....πολυ καλος ενισχυτης ιδιαιτερα στα καθαρα...σκεφτομαι πολυ σοβαρα και την αποκτηση ενος CHAMP 600.Ξερει κανεις αν μπορω να χρησιμοποιω ως καμπινα τον line 6? χωρις να γινει ζημια βεβαια.... O champion 600 "χρειάζεται" 4 Ω μεγάφωνο. Δεν ξέρω τι είναι το συγκεκριμένο celestion που έχει ο line6 αλλά αν είναι 4Ω μπορείς να συνδέσεις την έξοδο του champion πάνω του (αφού βέβαια αποσυνδέσεις την έξοδο του line 6) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
doubletrouble Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2008 :) 4Ω Ειναι και το ηχειο του line 6.... Eιμαι πολυ κοντα στην αγορα του champ600...το μυριζω!!! :) Ενα αλλο που με προβληματιζει ειναι η ελληψη reverb...αναγκαστικα σε πεταλι ετσι? Για πειτε κανενα καλο reverb πεταλακι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Angelos Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2008 Εγω εχω ένα Digitech Digiverb και είναι πολυ καλό. Εχει και spring reverb emulation που κάνει μποινγκ-μποινγκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
doubletrouble Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2008 Για να καταλαβω και να μην βρεθω προ εκπληξεως,αποσυνδεω το ηχειο του champ 600 και τα συνδεω πανω στο ηχειο του line 6 αφου αποσυνδεσω πρωτα τα καλωδια του kine 6....σωστα??? μετα ανοιγω τον champ και παιζει το ηχειο του line 6....ετσι απλα??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2008 σε αυτα τα video και η epiphone k η fender απετυχαν κατα τη γνωμη μου στην επιλογη του παρουσιαστη, δες και εδω. http://www.youtube.com/watch?v=9jlPGYSJDn4 προτεινω να γινει εκπομπη reality παρουσιαστων. ;D ;D αχ αυριο το περιμενω το μωρακι-πρωταθλητη στα 600μ ::) www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
makispoll Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2008 O superfunk αναφερει σε ενα αλλο thread για μικρη αναβαθμιση της κεφαλης GA5 με αλλαγή jacks, πυκνωτων κτλ. Για την περιπτωση του combo η αλλαγή του no-name ηχειου με κανα 8αρι πχ. eminence θα εκανε τπτ πιστευετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση