kultura Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2007 οπως και το 90% των υπολοιπων thread τα οποια ανοιγωνται στο περι ανέμων... ;D ;D ;D Καλά, δεν έχεις και άδικο... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nickel Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2007 Υπήρχε κάποτε το gallery, ξεχωριστά από το forum, όπου έβαζε ο καθένας τις φώτο του, είχε και thumbnails (και υπήρχαν και σχόλια στην full size φωτο). Ίσως να μπορεί να ξαναγίνει και στο νέο noiz. Δέν ξέρω αν βολέυει να το κάνουμε σε μορφή thread, σαν αυτό εδώ, νομίζω ο παλιός τρόπος ήταν καλύτερος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2007 +1... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2007 Υπήρχε κάποτε το gallery, ξεχωριστά από το forum, όπου έβαζε ο καθένας τις φώτο του, είχε και thumbnails (και υπήρχαν και σχόλια στην full size φωτο). Ίσως να μπορεί να ξαναγίνει και στο νέο noiz. Δέν ξέρω αν βολέυει να το κάνουμε σε μορφή thread, σαν αυτό εδώ, νομίζω ο παλιός τρόπος ήταν καλύτερος. k εγω κατι τετοιο θυμομουνα οτι υπηρχε! για αυτο σκεφτικα να ανοιξω αυτο το τοπικ! απλα πιστευω οτι εχει εναδιαφερον για το πως ειναι του καθενος το παιδι! A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2007 στην κιθάρα του bluezlick παντως πολύ γουσταρω το pickguard!!! να κ μια πιο μεγαλη φωτο! ;D http://img248.imageshack.us/my.php?image=dsc01932jm7.jpg A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Heatseeker Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2007 Here.... :) Εσύ ρε man γιατί μας καταστρέφεις κάθε λίγο και λιγάκι με αυτό το κιθαρόνι; Σου'χουμε κάνει κάτι; :P :) (το flame -και όχι μόνο βέβαια- τα σπάει) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2007 Να και η κορούλα μου την οποία ελπίζω να δώσω λίαν συντόμως για υιοθεσία να πάμε για την επόμενη ;D ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση