Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2007 ποσταρετε φωτογραφιες των παιδιων σας! ετσι να γουσταρουμε! ;D μια εικονα εινα χιλιες λεξεις λενε! για παρτε μια δικια μου! http://img162.imageshack.us/my.php?image=dsc01932gm6.jpg A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2007 Here.... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The_Rover Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2007 http://img231.imageshack.us/img231/539/001cx8ha9.jpg learn to swim... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
punksnotdead Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2007 http://img231.imageshack.us/img231/539/001cx8ha9.jpg Tα σπάει...!ι The lunatic is on the grass.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The_Rover Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2007 ναι η αγαπούλα μου!!! σνιφ σνιφ jacksonακι μ μικρο...!!! learn to swim... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2007 Here.... :) rock n roll! 8) A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The_Rover Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2007 στην κιθάρα του bluezlick παντως πολύ γουσταρω το pickguard!!! learn to swim... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2007 Θέλετε πραγματικά να σας πω τη γνώμη μου για τα σαχλοζουζουνομπιρμιλοκερασακογουτσουγουτσουγατουλινικά με γυναίκες και με κιθάρες; Mέρσι πλιζ... Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2007 Κάπως έτσι... Δεν έχω ψηφιακή, για να ανεβάσω φώτο της δικιάς μου, αλλά είναι ακριβώς αυτή... Δεν ξέρω, βέβαια αν έχει και πολύ νόημα αυτό που κάνουμε, αλλά τέλος πάντων... ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The_Rover Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2007 οπως και το 90% των υπολοιπων thread τα οποια ανοιγωνται στο περι ανέμων... ;D ;D ;D τελοςπαντων εγω έχω περιέργια να δώ με τι παίζουν οι υπόλοιποι... και τις απειρες fender του superfunk!!! ;D learn to swim... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση