curlytree Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2007 Καταρχάς γεια χαρά σε όλους! Είμαι νέος χρήστης του φόρουμ (αλλά επισκέπτομαι την σελίδα εδώ και αρκετό καιρό) και ελπίζω να με δεχτείτε στην όμορφη παρέα σας. Παίζω κιθάρα (εντελώς ερασιτεχνικά... δεν πήγα ούτε σε δάσκαλο ούτε σε ωδείο) εδώ και μερικά χρόνια και πριν από ένα χρόνο αγόρασα μια vintage ibanez LP copy του 77' επειδή την βρήκα σε πολύ καλή κατάσταση και λογικότατη τιμή (300 euros μαζί με flight case και έναν 15αρι Peavy Backstage του 80') και πραγματικά την ερωτεύτηκα και απο τότε εφαγα κόλλημα με γενικά vintage καταστάσεις... Θέλω λοιπόν να σας ρωτήσω, μιας και εδώ στην επαρχία δεν παίζουν τέτοια σκηνικά, αν τα ενεχυροδανειστήρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη εκτός απο χρυσαφικά και λίρες δέχονται και πουλάνε και όργανα; Όχι Μονό κιθάρες αλλά γενικά ότι έχει σχέση με μουσική Και αν ναι τότε αξίζει τον κόπο να ψάξω; Το ρωτάω αυτό γιατί στο εξωτερικό (USA πιο πολύ) μπορείς να βρεις τρομέρες ευκαιρίες... "Έχεις πάρει τον εαυτό σου πολύ στα σοβαρά..." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2007 Καλώς ήλθες. Πιθανως παίρνουν. Αλλά ποιός θέλει να ψωνίσει από τα κοράκια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
curlytree Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2007 Θέλεις να μου πεις πως αν βρείς μια Gibson στο ένα τρίτο της τήμης της (και ακόμα πιο κάτω) δεν θα την πάρεις; "Έχεις πάρει τον εαυτό σου πολύ στα σοβαρά..." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2007 Δεν θα ψώνιζα από εκεί με τίποτα, είναι σαν να εκμεταλλεύομαι "τοξικές" καταστάσεις. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
casioFreak Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2007 για μενα μην κανεις αυτο που δεν θελεις να σου κανουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
curlytree Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2007 Δεν απαντάτε στην ερώτιση μου όμως... "Έχεις πάρει τον εαυτό σου πολύ στα σοβαρά..." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2007 Προσωπικά δεν θα αγόραζα τίποτα από εκεί. Συμμετέχοντας (σαν αγοραστής) γίνεσαι κομμάτι του κύκλου της τοκογλυφίας. Χαλάλι σου η Gibson. Μακάρι κανείς και ποτέ να μη βρεθεί στη θέση αυτού από τον οποίο θα την τσιμπήσεις στο 1/3 της τιμής. Duh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
curlytree Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2007 Ρε παιδιά πουλάνε ή δεν πουλάνε;!; "Έχεις πάρει τον εαυτό σου πολύ στα σοβαρά..." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2007 Ρε παιδιά πουλάνε ή δεν πουλάνε;!; Γιατί όχι; Νομίζω ναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2007 Καλές αγορές, και πουσαι, μην ξεχάσεις τα ριβιούζ. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση