nickel Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2007 Υπάρχει πιθανότητα να είναι από το nut χωρίς να υπήρχε πάντα - μπορεί λίγο υλικό μέσα στο slot να κρατούσε την χορδή πιο ψηλά και με τον καιρό φαγώθηκε. Το τρίξιμο εμφανίστηκε μόνο σε κάποιες χορδές; Πολύ πιθανό να ισχύει αυτό που και άλλοι είπαν, σχετικά με τις μεταβολές του καιρού. Μπορεί ακόμα και με μια αλλαγή χορδών να εξαφανιστεί ένα τόσο τοπικο (και σχετικά μικρό όπως λες) buzz. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2007 το ιδιο συμβαινει και στην δικη μου που εχει locking nut οποτε δεν ειναι θεμα κοπης του nut προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavrilian Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2007 Εβαλα καινουργιες χορδες αλλα εξακολουθει να συμβαινει, nut δεν ειναι σιγουρα γιατι συμβαινει σε ολες τις χορδες, πρεπει να εχει παρει λιγο το μπρατσο προς τα πισω ::) Για να το φερω προς τα μπροστα (προς την ταση που τραβανε οι χορδες) στριφω clockwise την βεργα σωστα? Η μαλακια ειναι πως την χρειαζομαι γα ενα live αμεσα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2007 Για να το φερω προς τα μπροστα (προς την ταση που τραβανε οι χορδες) στριφω clockwise την βεργα σωστα? Ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nickel Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2007 Αν θες να "χαλαρώσεις" το μπράτσο - δηλ. να το αφήσεις πιο λάσκα προς την τάση των χορδών - χαλαρώνεις το truss rod, δηλ. ξεβιδώνεις, άρα counter-clockwise. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2007 Όπως σφίγγεις-ξεσφίγγεις μία βίδα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2007 Guru Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2007 Για να το φερω προς τα μπροστα (προς την ταση που τραβανε οι χορδες) στριφω clockwise την βεργα σωστα? λαθος!! στριβοντας τη βεργα clockwise αυτη σφιγγει και ισιωνει το μανικι, κατεβαζοντας τις χορδες χαμηλοτερα. στριβοντας τη βεργα counter-clockwise αυτη χαλαρωνει και το μανικι "στραβωνει", ανεβαζοντας τις χορδες χηλοτερα. YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2007 Ακριβώς το ίδιο αντιμετωπίζω κι εγώ σε American Deluxe..... κι εμένα σε nut πάει το μυαλό μου.... έλα όμως που δεν ταιριάζει κανένα allen και πρέπει να πάω να βρώ.... σε ίντσες γτκ μου. Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
curlytree Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2007 Για να το φερω προς τα μπροστα (προς την ταση που τραβανε οι χορδες) στριφω clockwise την βεργα σωστα? λαθος!! στριβοντας τη βεργα clockwise αυτη σφιγγει και ισιωνει το μανικι, κατεβαζοντας τις χορδες χαμηλοτερα. στριβοντας τη βεργα counter-clockwise αυτη χαλαρωνει και το μανικι "στραβωνει", ανεβαζοντας τις χορδες χηλοτερα. Έτσι είναι... http://www.seagullguitars.com/double-action-truss-rod-adj.jpg "Έχεις πάρει τον εαυτό σου πολύ στα σοβαρά..." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Angelos Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2007 Καταρχας πάτα την χορδή ΜΙ στο πρώτο και στο τελευταίο τάστο και κοιτα απο το πλάι. Θα πρέπει στο 7ο τάστο να μην ακουμπάει η χορδή αλλα να έχει ένα ελάχιστο κενό, ας πούμε 2-3 φύλλα χαρτί το πολύ. Επίσης το ύψος του nut μπορείς να το ελέγξεις αν πατήσεις στο 3ο τάστο και κοιτάξεις αν η χορδή ακουμπάει στο 1ο τάστο. Τυπικά δεν πρέπει να ακουμπάει, αλλα να είναι ελάχιστα πιο ψηλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση