warlock9_0 Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2007 ρε παιδιά που μπορώ να βρω τον κωδικό που έχουν τα bios τον γράφει πουθενά?? όποιος ξέρει ας βοηθήσει γιατι θα το σπάσω το μπουρδ!@##!@#έλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2007 Στις εργοστασιακές ρυθμίσεις δεν μπαίνει το password ούτε το ενεργοποιούν οι εταιρίες.Το πιθανό είναι το κατάστημα που σου στήνει το μηχάνημα να το κάνει αυτό.Ένας συνηθισμένος είναι το 1.Αν δεν είναι αυτό που κατα πάσα πιθανότητα δεν είναι το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να βρείς το reset jumper στο m/b και να το ενεργοποιήσεις για να κάνει reset στα εργοστασιακά.Το κρατάς το jumper στο on για 5 δεύτερα περίπου και μετά το γυρνάς off και είσαι εντάξει(αυτό βέβαια με κλειστό το pc).Συμβουλέψου το manual απο το m/b για να δείς που το έχει αυτό.Αναφέρεται σαν clear CMOS συνήθως στα manual.Δες και το site απο τον κατασκευαστή για σιγουριά.Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνεις ζημιά με αυτό.Ένα απλό reset του δίνεις.Απλά μην καρφώσεις κανα άλλο jumper και κλαίς μετά.Προσοχή εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warlock9_0 Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2007 και που το βρίσκω αυτό?? manual δεν έχω, ο υπολογιστής δεν είναι καινούριος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2007 manual βρίσκεις στο ίντερνετ.Αν δεν θυμάσαι μοντέλο και μάρκα της m/b άνοιξε το κουτί και δες στην πλακέτα μέσα.Κάπου το γράφει και μάρκα και μοντέλο.Ψάξε μετά στο site του κατασκευαστή και βρές το. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warlock9_0 Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2007 βρήκα το manual της motherboard και τώρα το δοκιμάσω ευχαριστώ man Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2007 Μήν παιδεύεσαι άδικα, βγάλε το πισι από το ρεύμα, βγάλε την μπαταρία του bios (μια στρογγυλή πλακέ είναι πάνω στην μητρική, δεν έχει άλλη) άστο 1-2 λεπτά, ξαναβάλτην και άναψε το. Κατά 100% θα είσαι κομπλέ. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warlock9_0 Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2007 κι εγώ αυτό ήξερα αλλά δεν έγινε ούτε το άλλο που λέει το manual δούλεψε με τΑ jumperakia >:( >:( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2007 μήπως έχεις dual bios? αν ναι άσε την μπαταρία περισσότερο έξω βασικά ποια μητρική έχεις? ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warlock9_0 Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2007 μια dell είναι δεν ξέρω πια http://support.euro.dell.com/support/edocs/systems/opgx270/SM/EN/replbrd.htm τι εννοείς dual bios? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ohhai Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2007 Προσοχή όμως όταν βγάλεις τν μπαταρία των bios, γτ απ' ότι έχω ακούσει επαναφέρονται οι αρχικές ρυθμίσεις των bios! θα καει τπτ κ θα ψάχνεσαι http://yfrog.com/1nflashtk2j Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση