crimson Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2005 Στην Αμερική έχουν 120 VAC στην Ευρώπη 220 V. Αν πάρεις κάτι από αμερική θα χρειαστείς εξωτερικό μετασχηματιστή για να το δουλέψεις εδώ, εκτός αν κανονίσεις με την αμερικάνικη εταιρεία να σου βρει ευρωπαϊκό μοντέλο [220 βολτ] Btw, το music123 μου είπε ότι πουλάνε μετασχηματιστές... http://www.music123.com/search/?src=voltage+converter&search_combo=es δε σου προτείνω να πάρεις κάτι από εκεί, απλά έτυχε να έχω πρόχειρο το μέηλ τους. Νομίζω πάντως ότι αν πάρεις αμερικάνικο μοντέλο + μετασχηματιστή θ ανεβάσεις το κόστος σου αναίτια. Ματιά - Διακοπές - Συνταγές - Επαγγελματίες - Ημερολόγιο - Διάφορα διόλου αδιάφορα - Σύνδεσμοι - Βιβλιοθήκη - Ρίξε μια ματιά! www.matia.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panos_chem85 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2005 Απο το θέμα μετασχηματιστή-τάσης ρεύματος δεν υπάρχει πρόβλημα... :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
brain_g Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2009 λοιπον... παιρνεις το triaxis και ενα 2*20 mesa με 2 καμπινες 1*12 (για ποιο φθηνα ) η 2*12 (ποιο ακριβα). ακομα και απο αμερικη να το φερεις αλλαζει πολυ ευκολα και γυρναει σε 220v οποτε εισαι οκ. θα χρειαστεις ενα πολυεφφε και μια midi πεταλιερα.. το πακετο που συζητας ειναι παρα πολυ διαδεδομενο, μια λυση πασπαρτου για παρα πολυ κοσμο (σε συνδυασμο ενα tc g major ιδιατερα) υπολογισε κανενα 400-500 για τελικο, 200 για εφφε, 100 για midi πεταλιερα 100 για rack και 600 για καμπινες ... συνολο πακετου περι τα 2500 και εχεις ενα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ συστημα που θα σε βγαλει αρχηγο σε καθε κατασταση live η studio... αντε με το καλο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση