Προς το περιεχόμενο

Μια ιδεα μου...(clip)

longshadow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια ευχαριστω πολυ για την ακροαση και τις παρατηρησεις σας!.........το κομματι οντως χρειαζεται μια αλλαγη (γι'αυτο αλλωστε το ονομασα "ιδεα" στον τιτλο του thread)....Φιλε delta (αληθεια,γιατι εχεις ακομη μηδενικο καρμα??) αυτα που προτεινεις ειναι σαν να τα ειχα μεσα στο κεφαλι μου!!.... απλα αυτη την αλλαγη-αλλαγες ψαχνω ακομα (η ιδεα ειναι σχετικα φρεσκια)...το κυριως θεμα που απ' οτι καταλαβα σας αρεσε,το εβγαλα αφου ειχα βρει πρωτα το bassline και προσπαθουσα να βρω μια μελωδια που να του κολλαει...(το βρηκα μαλιστα τραγουδωντας και οχι παιζοντας κιθαρα..).....το main riff ειναι παιγμενο με την buddy Guy strat μου, ενω ολες οι υπολοιπες κιθαρες ειναι με την baja tele...Ολες απο το rec out του dc-3 κατευθειαν στην(δυστυχως) on board soundcard του pc...Ολα ειναι ηχογραφημενα στο Reaper(freeware) και τα τυμπανα-ανακαλυψη μου- ειναι επισης free. (πιστευω οτι ειναι τα καλυτερα free "natural" τυμπανα που υπαρχουν..δοκιμαστε τα:http://www.bluenoise.no/mydrumsetrocks.html)...thank you guys!! :) ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

(το βρηκα μαλιστα τραγουδωντας και οχι παιζοντας κιθαρα..).....

Ετσι ειναι πιο καλα (το χερι δεν επιρεαζει το μυαλο)

εμενα μου άρεσε πάρα πολύ!!! πραγματικά μπράβο!!! αλλα οπως είπε και ο delta θελει λίγη δουλεία ακομα... btw μ άρεσε πολύ το μέρος με τα καθαρα στην ηλεκτρική!

learn to swim...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου