elavd Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2007 Αφιερωμένο thread για τους 28-32 (κυρίως) και άνω... (πιστεύω πολύ συγκινητικές εικόνες για όσους ανήκουν σε αυτό το ηλικιακό γκρουπ...) Ταξίδι στο χρόνο: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2007 Στην αρχή Ελαβντου άρχισα να γελάω αλλά κάπου στη μέση τα γέλια κόπηκαν μαχαίρι και με πήρε πάρα πολύ από κάτω. Θα έδινα ότι είχα και δεν είχα για να παίξω έστω και ένα λεπτό πάλι με αυτά. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2007 Κάπως έτσι ένιωσα κι εγώ... www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavrilian Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2007 Tα περισσοτερα απο αυτα ειναι αναμνησεις και της δικης μου παιδικης ηλικιας, παρολο που ειμαι λιγο πιο καινουργιο μοντελο ;D Off topic : Εχετε τσεκαρει ποτε ποσο πωλουνται τα σουμπουτεο στην χρυση ευκαιρια??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2007 Για όσους θέλουν να το ψάξουν παραπάνω: http://www.retromaniax.gr/ www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
electric_wizard Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2007 Κι εγώ είμαι πιο καινούριο μοντέλο αλλά έχω παίξει με όλα αυτα... Α ρεα ελαβντ τι μας κάνεις νυχτιάτικα... Ω ρε π0υςτη, με έσκισες πραγματικά. Τρελές αναμνήσεις. Είχα ξεχάσει την υπαρξή τους. Μπράβο πάντως από μένα. Ο yameth να μου κόβει ποστ και να σου δίνει karma. Καλημέρα! The World Was A Mess But His Hair Was Perfect... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
casioFreak Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2007 νταξει παιδες φοβερο ποστ... + 1000000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2007 Στην αρχή Ελαβντου άρχισα να γελάω αλλά κάπου στη μέση τα γέλια κόπηκαν μαχαίρι και με πήρε πάρα πολύ από κάτω. Θα έδινα ότι είχα και δεν είχα για να παίξω έστω και ένα λεπτό πάλι με αυτά. ακριβώς αυτό https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jack2 Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2007 Μας εκανες την καρδια περιβολι ρε φιλε..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fuZZed Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2007 φιλε Ηλια εισαι απαιχτος....... τελικα δεν ειναι μονο μια ξεχασμενη μελωδια :P ;D που μπορει να σε παει πισω κ να σε κανει κομματια, υπαρχουν κ εικονες που το κανουν αυτο!!! ειμαι λιγο πιο μικρος βεβαια, (τωρα ειμαι 26) αλλα εχω ζησει σχεδον με ολα οσα εχεις βαλει!!! κ παλι μπραβο!!!!!!!!!!!! Γιατρός!!! Τι γιατρός?? Μετεωρολόγος..!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση